Er wordt mij regelmatig gevraagd wat ik dan in hemelsnaam eet op een dag? Wat voor ontbijtje schuif ik naar binnen, wat ligt er tijdens de lunch op mijn bord en wat ik dan bij het diner eet. Bij mij verschilt het echt per dag. De ene dag heb ik enorm behoefte aan koolhydraten en wil ik heel graag brood en weet ik het wat. De andere dag wil ik alleen maar groente, fruit, eieren en vlees of vis.
Nu kan je op een aantal verschillende manieren glutenvrij eten. Zo kan je ervoor kiezen om broodjes, pasta en koekjes te schrappen. Of je kiest ervoor om boterhammen, broodjes en pizzabodems te vervangen voor glutenvrije producten. Vaak is het zo dat het glutenvrije product het niet haalt bij het glutenvolle product maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook genoeg smakelijke vervangers waaronder de pitabroodjes, pannenkoeken, pizzabodems en boterhammen van Genius!
Daar heb je de afgelopen weken een paar recepten van voorbij zien komen en nu is het tijd om ze nog een keertje op een rijtje te zetten om jouw inspiratie te geven wat je met de producten van Genius kan doen! Onderaan deze blog vind je ook de namen van de 4 winnaars van het kookboek.
Glutenvrij ontbijt
Pannenkoekjes met hartig beleg
Glutenvrije lunchinspiratie
Pitabroodje met kip en mango
Glutenvrije clubsandwich
Lekker glutenvrij dineren
Pizza met hummus en avocado
Heb jij een van de bovenstaande recepten gemaakt of ga je ze maken? Dan ben ik benieuwd naar het resultaat! Tag je me als je het op instagram zet?
De winactie
En de winnaars van ‘The Genius Gluten-free cookbook’ zijn geworden:
Anoeska Miller-de Cocq
Charlotte Wansink
Astrid van Gessel
Jacquelien Rossel
Ben jij de gelukkige, stuur me dan even een mailtje op carlijn@foodless.nl!
Liefs,
Carlijn
Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Genius.