Blog

Wat eet je dan op een dag? Ontdek ‘a Genius day’!

Genius

Er wordt mij regelmatig gevraagd wat ik dan in hemelsnaam eet op een dag? Wat voor ontbijtje schuif ik naar binnen, wat ligt er tijdens de lunch op mijn bord en wat ik dan bij het diner eet. Bij mij verschilt het echt per dag. De ene dag heb ik enorm behoefte aan koolhydraten en wil ik heel graag brood en weet ik het wat. De andere dag wil ik alleen maar groente, fruit, eieren en vlees of vis.

Nu kan je op een aantal verschillende manieren glutenvrij eten. Zo kan je ervoor kiezen om broodjes, pasta en koekjes te schrappen. Of je kiest ervoor om boterhammen, broodjes en pizzabodems te vervangen voor glutenvrije producten. Vaak is het zo dat het glutenvrije product het niet haalt bij het glutenvolle product maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook genoeg smakelijke vervangers waaronder de pitabroodjes, pannenkoeken, pizzabodems en boterhammen van Genius!

Daar heb je de afgelopen weken een paar recepten van voorbij zien komen en nu is het tijd om ze nog een keertje op een rijtje te zetten om jouw inspiratie te geven wat je met de producten van Genius kan doen! Onderaan deze blog vind je ook de namen van de 4 winnaars van het kookboek.

Glutenvrij ontbijt

Pannenkoekjes met hartig beleg

Genius glutenvrije pannenkoeken

Glutenvrije lunchinspiratie

Pitabroodje met kip en mango

glutenvrije pitabroodje

Glutenvrije clubsandwich

Glutenvrije clubsandwich

Lekker glutenvrij dineren

Pizza met hummus en avocado

Glutenvrije pizza met avocado

Heb jij een van de bovenstaande recepten gemaakt of ga je ze maken? Dan ben ik benieuwd naar het resultaat! Tag je me als je het op instagram zet?

De winactie

En de winnaars van ‘The Genius Gluten-free cookbook’ zijn geworden:

Anoeska Miller-de Cocq
Charlotte Wansink
Astrid van Gessel
Jacquelien Rossel

Ben jij de gelukkige, stuur me dan even een mailtje op carlijn@foodless.nl!

Liefs,

Carlijn

Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Genius.

Related posts

Lancering van mijn kookboek!

Carlijn

#DECEMBERGLUTENVRIJ: Digitale adventskalender

Carlijn

Van online naar offline: Foodless gaat de markt op!

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer