Zakelijk

Carlijn

Sinds de lancering van de site (31 maart 2014) en het winnen van de Freelancer of the Year award (04-04-2015) door mij, Carlijn Bröring, groeit Foodless als kool!

Foodless.nl is hét online medium voor mensen met een voedselintolerantie. Daarnaast ben ik hard op weg om hét boegbeeld te worden op het gebied van voedselintoleranties.

Op Foodless.nl laat ik zien welke restaurants er geschikt zijn voor mensen met een allergie, wat je allemaal kan maken met specifieke glutenvrije producten, welke boterhammen het beste uit de test komen en hoe een doodgewone appeltaart toch gluten en lactosevrij kan zijn.

Als ervaringsdeskundige kan ik mij gemakkelijk verbinden aan en verplaatsen in de lezer en hun enthousiast maken voor een glutenvrij, lactosevrij of zelfs sojavrij leven. Terwijl ik hard aan mijn positie als allergie-expert werk d.m.v. bloggen, spreken, kennisdeling in tijdschriften zoals de Allerhande, wordt het eerste kookboek in de zomer van 2015 uitgebracht en is er een app in ontwikkeling!

De potentie van Foodless is enorm en zal de komende maanden en jaren daadwerkelijk benut worden.

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met Foodless, zou jij jouw product/merk/restaurant hier graag terug zien of heb jij een interessante freelance opdracht voor mij? Bekijk hieronder dan de mogelijkheden en voordelen van samenwerken met een blogger.

Wil je eerst weten of de doelgroep van Foodless en de statistieken bij jouw bedrijf passen? Bekijk dan de factsheet.

Receptontwikkeling

Niks is leuker voor de Foodless lezers en voor jouw bedrijf om erachter te komen wat je eigenlijk met producten kan doen. Receptontwikkeling geeft jouw product meer mogelijkheden en levert interessante content op die weer op de social media kanalen van jouw merk gebruikt kunnen worden. De recepten worden uiteraard op alle social media kanalen van Foodless gedeeld.

Social Media vermelding

Tegenwoordig is social media natuurlijk niet meer weg te denken. Heb jij een interessante actie, blog of site die je graag onder de aandacht kan brengen dan kan je ervoor kiezen om een link te laten delen via Facebook, Twitter, Instagram en/of Pinterest. Ideaal voor tijdelijke winacties of events.

Review voor product

Regelmatig krijg ik producten toegestuurd. Dit vind ik altijd ontzettend leuk! Wel is dit geheel vrijblijvend en is er geen vanzelfsprekende plaatsing. Om zeker weten dat je product een review krijgt kan je het beste voor een betaalde review kiezen. Het plaatsen van een productreview gebeurd op een doordeweekse dag en zal verspreid worden via alle social media kanalen.

Review voor restaurant

Is jouw restaurant goed ingespeeld op allergenenwetgeving en vind jij het belangrijk dat mensen met een voedselallergie en/of –intolerantie fatsoenlijk kunnen eten? Nodig dan een van de bloggers uit om een hapje te komen eten in het restaurant. Dit houdt in dat er minstens 2 mensen komen eten, op kosten van het restaurant. Dit kunnen twee Foodless bloggers zijn of één blogger en een gast. Heb je hier interesse in mail dan even naar Carlijn@foodless.nl o.v.v. Uitnodiging voor restaurant review. Het plaatsen van een review zal gebeuren op vrijdagen of zaterdag en zal verspreid worden via alle social media kanalen.

Winacties

Dat mensen fan zijn van winacties is een natuurlijk fenomeen. Zo ook bij de foodlessbloggers. De foodlessfans zijn hierin géén uitzondering. Een winactie gaat altijd in combinatie met een recept OF branded content en wordt uitgebreid verspreid via social media. De prijzen worden in overleg bepaald, zowel inhoudelijk als het aantal.

Adverteren

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor een display campagne op Foodless.nl. Er zijn twee mogelijkheden betreffende advertenties:

  1. Advertentie in de header (728 x 90px)
    Op desktop staat deze naast het logo, op mobiele apparaten staat deze onder het logo.
  1. Advertentie in de sidebar (365 x …px – hoogte variabel)
    Deze kan overal in de sidebar geplaatst worden en is op elke pagina te zien.

Pers/uitnodigingen/producten opsturen

Ik vind het super leuk om op de hoogte gehouden te worden van de laatste trends, events, ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent alles wat met voeding en voedselintoleranties te maken heeft. Uitnodigingen voor leuke events ontvang ik graag per mail.

Het postadres voor producten is:
Foodless
Ondiep Zuidzijde 49
3551 BX Utrecht

Freelance klussen

Met Foodless.nl werk ik aan mijn grote passies: koken, online marketing en praten over een voedselintoleranties. Je kan mij ook als freelancer inhuren voor bijvoorbeeld het opzetten van je social media campagne voor een foodgerelateerd event, het schrijven van gastcolumns & -blogs, het spreken op een event over intoleranties, bloggen of influencer marketing. Ik raad je absoluut aan om gewoon even contact met mij op te nemen! Dan kunnen we een bakkie doen.

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer