Recepten

Glutenvrije clubsandwich

Glutenvrije clubsandwich

Ergens even lekker lunchen en dan een glutenvrije clubsandwich kunnen bestellen. Die optie komt niet zo vaak voor. Daarom maken we ook dit gewoon even lekker zelf. Ik vind toch dat als je moeite voor je eten doet het altijd beter smaakt! En nu kan je er zelf de lekkerste glutenvrije clubsandwich maken die jij voor ogen hebt. Ik deel vandaag mijn versie met je.

Glutenvrije clubsandwich

Ik mocht laatst op uitnodiging van Genius – een fijn glutenvrij merk met vers brood – komen lunchen om hun nieuwe producten te proberen. Er zitten fijne dingen bij hoor. Daar heb ik Lucinda – het brein achter Genius – ontmoet. Ontzettend lieve en slimme vrouw met een zoon die glutenvrij moet eten en og een zoon die lactose vrij moet eten. Zij vind het, net als ik, belangrijk dat eten gewoon lekker smaakt! Daarom ben ik stiekem best wel bij met de broden van Genius. Vooral het meerzaden en fruitbrood. Daar word ik blij van.

Glutenvrije clubsandwich

Glutenvrije clubsandwich

Glutenvrije clubsandwich

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 clubsandwich
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Genius meerzaden brood
  • Kalkoenfilet
  • Bacon
  • Ei
  • Mayonaise
  • Verse tomaat

Related posts

Gluten- en lactosevrije monchoutaart!

Carlijn

Appelchips met kaneel en peper

Carlijn

Vegan chocolade fudge (klaar in 1 minuut)

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer