Recepten

Glutenvrij pitabroodje met kip en mango

glutenvrije pitabroodje

Ik ben volop in de zomermodus en word altijd vrolijk van vers fruit en BBQ left overs. Gisteren hebben we een heerlijke BBQ gehad in het park en hadden we nog wat kipsaté’tjes over. Omdat ik het niet fijn vind om eten weg te gooien en de restjes ook erg lekker zijn besloot ik een lunch te maken met de kip en de glutenvrije pitabroodjes van Genius! Met een lekkere frisse mango ‘salade’ erbij is dit echt een top lunchgerecht.

glutenvrije pitabroodje

Ik ben blij met die nieuwe lijn van het glutenvrije merk Genius want het maakt weer net even wat meer dingen mogelijk. Zo hadden we vorige week de glutenvrije clubsandwich en duiken we deze week in de glutenvrije pitabroodjes. Vroeger aten wij op zaterdag nog wel eens een broodje shoarma met zelfgemaakte shoarma, een frisse salade en mama’s knoflooksaus. Dit kan weer met de glutenvrije én lactosevrije pitabroodjes! Ik ga dus binnenkort weer eens op zaterdag bij mijn ouders eten.

Nu zijn de glutenvrije pita’s best aan de grote kant dus ik heb er kip van 4 satéstokjes in gedaan (ongeveer 12 stukjes kip). Ik had dan ook meer dan genoeg aan 1 pita!

glutenvrije pitabroodje

Glutenvrij pitabroodje met kip en mango

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Porties: 4 pita's
Recept afdrukken

Related posts

Bietjescarpaccio

Laura

Rauwe zalm met wasabi sesamzaadjes op een bedje van komkommer

Carlijn

Rucola met geitenkaas en geroosterde paprika

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer