De gedachte achter

Carlijn

Foodless

Het idee voor Foodless is ontstaan omdat er vaak gedacht wordt dat het hebben van voedsel allergiën, intoleranties of andere eetgewoontes echt een drama is. ‘Dan mag je helemaal niks meer!’ ‘Wat eet je dan?’ ‘Kan je wel normaal boodschappen doen?’ ‘Pff.. zonder brood zou ik echt niet willen leven!’ Niets is minder waar. Het is eigenlijk heel simpel: bijna alles wat kant en klaar is bevat gluten, lactose, suiker, melk, zout.

Er zit een beetje een taboe op mensen die andere eetgewoontes hebben. En dat terwijl steeds meer mensen een voedselintolerantie blijken te hebben. Foodless wil bewijzen dat het hebben van een voedselintolerantie je creativiteit juist naar boven haalt en het zeer prima te doen is.

Op Foodless laat ik je zien welke glutenvrije boterhammen het beste uit de test komen, hoe een doodgewone appeltaart toch gluten en lactosevrij kan zijn, vertel ik je waar je lekker kan lunchen met je intoleranties en waar je heerlijk kan dineren! Ontdek jouw dagelijkse portie allergievrije recepten op Foodless.nl!

Heb jij een recept wat ik echt uit moet proberen? Heb je zelf een voedselintolerantie of hou je gewoon van koken en wil je graag bloggen? Wil je meer informatie over Foodless? Stuur mij dan even een mailtje!

Enjoy Foodless en eet smakelijk.

Liefs,

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer