Ik eet heel graag wraps en vind het vooral belangrijk dat wat je eet ook echt heel erg lekker is. Nu zijn we bij ons thuis geen vegetariër maar behoren deze vegetarische wraps toch echt wel tot de favoriet voor doordeweeks.
De wraps zijn makkelijk en snel te maken, het beleg is echt een goeie combinatie van warm en koud, zacht en hard! Ideaal gerecht om snel op tafel te zetten en zeer voedzaam.

Gezonde vegetarische wraps met avocado

- 4 glutenvrije wraps ((zie het recept “makkelijke wraps”))
- 1 el Mayonaise
- 1 avocado
- glutenvrij paneermeel
- 1/2 rode ui
- 1/2 blok feta
- handje sla ((ijsbergsla of veldsla))
- zonnebloemolie
- Halveer de avocado, snij in dikke repen en doop ze in de paneermeel. Een dun laagje is genoeg!
- Halveer de rode ui en snij in halve ringen.
- Verwarm in een koekenpan met scheutje zonnebloemolie.
- Bak de avocadorepen in de pan tot ze een mooi goudbruin kleurtje krijgen aan beide kanten.
- Smeer een laagje mayonaise in het midden op de wraps.
- Leg de sla erop. Gevolgd door de gebakken avocado, rode ui en kruimel er vervolgens feta overheen!
- Eet smakelijk!