Recepten

Makkelijk en snelle glutenvrije wraps

Het is tijd voor makkelijke glutenvrije wraps die je in een handomdraai maakt. Het enige wat je nodig hebt zijn 2 soorten meel, water en een pan. Ideaal toch?

Ik vond vroeger gewone wraps altijd mega lekker. Vooral omdat je ze zo lekker veelzijdig kan gebruiken. Maar het vinden van betaalbare glutenvrije wraps is echt een drama! Er zitten er maar twee in een verpakking of je hebt eindelijk lekkere die bijna een euro per stuk zijn. Dat schiet gewoon niet op in mijn ogen.

Dus zocht ik laatst naar recepten voor glutenvrije wraps want we hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden natuurlijk. Ik wilde alleen wel wraps maken die hartig waren, een gezonde meelsoort bevatten én die niet zo moeilijk te maken zijn. Want als ik zin heb in wraps is het gewoon vaak nu en meteen in plaats van over een aantal uur.

Al met al heb ik nu het juiste recept gemaakt (vind ik) voor de lekkerste hartige wraps. Met kikkererwtenmeel én tapiocameel.

Wil je nou ook nog een mega lekker recept waar je deze wraps bij kan eten? Bekijk dan eens deze ..

Recept Afdrukken
Makkelijk en snelle glutenvrije wraps
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
wraps
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
wraps
Ingrediënten
Instructies
  1. Weeg de droge ingrediënten af en meng ze goed.
  2. Giet er 350 ml water bij en meng tot het een glad geheel is.
  3. Giet een beetje olie in een pannenkoekenpan of bakpan en wacht tot deze heet is.
  4. Schep een beetje beslag in de pan en wacht tot de bovenkant droog lijkt. Draai de wrap om, bak hem aan de andere kant af. Et voilà, de volgende kan erin.
  5. Vind je de wraps te dik? Voeg dan meer water toe!
Deel dit Recept

Related posts

Glutenvrije pannenkoeken met hartig beleg!

Carlijn

Glutenvrije clubsandwich

Carlijn

Zachte regenboogwortels met rozemarijn

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer