Blog

Mark Rutte roept Carlijn Bröring uit tot Freelancer of the Year!

Freelancer of the Year

DEN HAAG РOp zaterdag 4 april 2015 is Carlijn Br̦ring door minister-president Mark Rutte uitgeroepen tot Freelancer of the Year.

Meer dan 10.000 deelnemers hebben er dit jaar meegedaan aan de Freelancer of the Year awards. “Carlijn levert een bijdrage aan een groeiend vraagstuk in de maatschappij” aldus juryvoorzitter René Frijters, oprichter van zzp-bank Knab.

“De winst van de FOTY award betekent veel voor de toekomst van Foodless. Dit is pas het begin! Ik zie deze award als een mooie springplank voor een fantastische zakelijke toekomst” aldus Carlijn.

De Freelancer of the Year awards worden mede mogelijk gemaakt door: Evita Zorg, LinkedIn, Marktplaats Zakelijk, MINI, Oger, PostNL, Telfort Zakelijk, Victor Mundi, ZP-Assist en de winnaar van afgelopen jaar – zzp-trainer Bart van den Belt.

De winnende pitch

Ben je benieuwd in welke media Foodless allemaal langs is gekomen? Bekijk dan even deze pagina!

Related posts

Glutenvrije keukenkastjes

Lysanne

Lancering van mijn kookboek!

Carlijn

Glutenvrij meel en het prijskaartje

Lysanne

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer