Blog

Carlijn Bröring met Foodless.nl in finale Freelancer of the Year Awards

Carlijn Bröring, finalist FOTY Awards

Minister-president Rutte reikt zzp-prijs uit tijdens Dag van de ZZP’er

UTRECHT – Carlijn Bröring uit Utrecht is met Foodless.nl doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 4 april door minister-president Rutte worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er in Den Haag. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. Uit bijna 10.000 deelnemers zijn honderd deelnemers geselecteerd voor de finale. “We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de honderd finalisten,” aldus mede-initiatiefnemer en jurylid Jeroen Sakkers.

Haar online medium Foodless.nl biedt voor vele mensen met een voedselallergie of intolerantie een perfecte uitkomst. “Toen ik erachter kwam dat ik naast lactose ook geen gluten meer mocht dacht ik (en met mij vele anderen) dat ik niks meer mocht eten! Dat blijkt niet zo te zijn en ik ben dat taboe aan het doorbreken en laat zien welk glutenvrij brood er het lekkerst is, hoe een doodgewone maar heerlijke appeltaart toch gluten en lactosevrij kunnen zijn en vertel ik waar je rustig kan dineren met een allergie of intolerantie.” Aldus oprichtster en ervaringsdeskundige Carlijn Bröring.

Pitchronde

In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp’ers en freelancers beoordelingen verzameld bij onder meer (oud-)opdrachtgevers. In totaal zijn meer dan 60.000 referenties verzameld. Op basis van de gemiddelde cijfers uit de eerste ronde heeft de jury een Top-10 zzp’ers en freelancers per categorie samengesteld. De in totaal honderd finalisten hebben tijdens het pitchevent op 21 februari bij Postillion Hotel Dordrecht hun bedrijf voor de camera gepresenteerd.

Vakjury

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP’er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2015 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn het persoonlijk verhaal, focus/specialisme, businesscase, groeipotentie en slim ondernemen. René Frijters, oprichter van Knab, is voorzitter van de vakjury met onder meer Evita Zorg, LinkedIn, Marktplaats Zakelijk, MINI, Oger, PostNL, Telfort Zakelijk, Victor Mundi en ZP-Assist. Ook de winnaar van afgelopen jaar – zzp-trainer Bart van den Belt van de Succes Academy – is jurylid. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Zzp’ers, freelancers en media kunnen zich hier gratis aanmelden voor de Dag van de ZZP’er.

Related posts

Hoe start je met een glutenvrij dieet?

Carlijn

Foodless in de Allerhande

Carlijn

NIEUW: Glutenvrije ontbijtkoek van Peijnenburg

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer