Recepten

Hoemoes en tapenade: gluten en lactosevrij lunchen

Hoemoes en tapenade

“Wat moet je nou in hemelsnaam eten tijdens de lunch als je geen gluten en geen melk mag?” Nou gewoon, glutenvrij brood met hoemoes en tapenade! Een heerlijke combinatie. Aangezien ik bijna altijd komkommer en tomaat in huis heb doe ik dat er ook nog bij en dat maakt het echt af!

Ingrediënten:

  • 2 sneetjes glutenvrij brood (Bijv. Garbo Sport Brood)
  • hoemoes (Die van Maza vind ik het lekkerst)
  • tapenade (tomaten of olijven)
  • tomaat
  • komkommer

Smeer op de ene boterham hoemoes en op de andere tapenade naar keuze. Snijd de tomaat en komkommer in schijfjes en leg die op 1 boterham. Leg de andere er bovenop en je kan eten. Simpel, snel en heerlijk!

Ik ben benieuwd naar jouw mening! Als je dit leuk vind klik dan even op het hartje rechtsboven of laat een reactie achter.

Related posts

Chorizo Hash

Carlijn

Smoothie met boerenkool en banaan

Carlijn

Bietjescarpaccio

Laura

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer