Recepten

Glutenvrije Paas-sandwich met rosbief en tonijnmayo

Glutenvrije lunch
Glutenvrije lunch

Glutenvrije Paas-sandwich met rosbief en tonijnmayo

Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 Sneetjes glutenvrij brood
  • handje Sla
  • 1/2 pakje rosbief
  • 1 blikje tonijn
  • 2 el mayonaise
  • zout en peper

Instructies

  • Pak er een bord bij en leg daar 2 (of meer) glutenvrije boterhammen op.
  • Leg er een bergje sla op, gevolgd door rosbief.
  • Open het blikje tonijn, laat het goed uitleggen en schep het over in een bakje.
  • Voeg 2 eetlepels mayonaise, peper en zout toe aan de tonijn en meng goed.
  • Schep een beetje tonijn op de rosbief!

Related posts

Glutenvrije ‘oreo’ cake

Carlijn

Bananencrackers met lijnzaad

Carlijn

Glutenvrije fish and chips

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer