Recepten

Glutenvrije Paas-sandwich met rosbief en tonijnmayo

Glutenvrije lunch
Glutenvrije lunch

Glutenvrije Paas-sandwich met rosbief en tonijnmayo

Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 Sneetjes glutenvrij brood
  • handje Sla
  • 1/2 pakje rosbief
  • 1 blikje tonijn
  • 2 el mayonaise
  • zout en peper

Instructies

  • Pak er een bord bij en leg daar 2 (of meer) glutenvrije boterhammen op.
  • Leg er een bergje sla op, gevolgd door rosbief.
  • Open het blikje tonijn, laat het goed uitleggen en schep het over in een bakje.
  • Voeg 2 eetlepels mayonaise, peper en zout toe aan de tonijn en meng goed.
  • Schep een beetje tonijn op de rosbief!

Related posts

Lactosevrije chocoladekersen

Carlijn

Ontbijt met haver en blauwe bessen #decemberglutenvrij

Carlijn

Drakenfruit smoothie

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer