Restaurants Review

Glutenvrij lunchen in Delft: Hills & Mills

Glutenvrij lunchen in Delft: Hills & Mills

Het moest maar eens tijd worden, een lunch afspraak met Carlijn Bröring van Foodless. Al een tijdje schrijf ik, met heel veel plezier, reviews voor Foodless. Carlijn had ik nog maar 1 keer ontmoet tijdens een door haar georganiseerd bloggers-middag. Een brok energie aan tafel! Nu dachten we dat het wel leuk zou zijn om te lunchen en samen een leuke lunchtent te reviewen. Iemand had mij Hills & Mills getipt in Delft. Of je nu een dieet volgt, een intolerantie hebt of gewoon lekker wil lunchen. Iedereen kan hier terecht.

HillsMills1

[review]

Allergiemenu

Alles staat keurig aangegeven op het menu. Al was het voor ons wel even puzzelen of het tekentje nu betekende dat het er juist wel of niet inzat, maar dat kan ook aan ons liggen. Op de website staat ook alles duidelijk aangegeven.

HillsMills2

Kennis en medewerking personeel

De meiden die er werken zijn heel aardig. Komen regelmatig vragen of alles naar wens is en ze hebben veel kennis in huis op het gebied van allergieën etc. Later kwam een jongedame, de dochter bleek later, naar ons toe om ons te vertellen waar Hills & Mills vandaan kwam. Super leuk om te horen. Een familie bedrijf. Dochters in de bediening. Ma bakt en Pa is de kok en de zonen bezitten ook horeca gelegenheden. Voor hun verhaal wil ik jullie graag naar hun website verwijzen. Leuk om te lezen!

Smaak/kwaliteit

Er is een redelijk uitgebreide lunchkaart, bestaande uit salades, soepen, broodjes en zoetigheden. Ik dacht, Yes! Brood! Ik ben altijd erg nieuwsgierig wat voor soort brood ze dan hebben. Omdat het helaas vaak droog en smakeloos is. Maar helaas, dit hadden we dus wel van te voren aan moeten geven. Wij hadden niet gereserveerd, en de moeder blijkt het brood zelf te bakken… zonde!

Carlijn koos voor de Big Shrimp Salad (avocado, komkommer, munt, quinoa, pumpkin seeds, koriander en garnalen) en ik koos voor de Veggie Burger (bonen, linzen, kikkererwten, rode ui, quinoa, cherrytomaat, paprika, chia seeds).

Pa kwam onze salades brengen en vertelde erbij dat hij graag met kruiden werkt.
We waren allebei erg tevreden over de smaak van de salades. De linzenburger was inderdaad goed gekruid. Carlijn had ervan geproefd en vond hem vrij pittig, maar ik vond dat wel meevallen eigenlijk. Een mooie smaaksensatie!

Toen kwam de kaart met de Treats… of we even mee wilden lopen zodat ze aan kon wijzen wat we allemaal wel en niet mochten. Er waren 3 dingen die we konden eten! Carlijn en ik dachten gelukkig hetzelfde: Why choose? We namen gewoon alle 3! Sharing is caring, wij gingen aan de Mango/Bananenbrood, Raw Cacao Brownie en een stukje White Chocolate Strawberry Pie. Die witte chocolade, was geen witte chocolade maar cacaoboter. We sprongen nog net geen gat in de lucht.

En ALLES was ook gewoon heerlijk! Niks op aan te merken. Ja, de topping van de taart was iets hard, maar goed, de smaak was perfect! Dan maar een beetje knoeien.

Algemeen oordeel

Hills & Mills is een aanrader! Super leuke locatie. Van binnen ziet het er heel gezellig uit en het eten is top. Het enige jammere vond ik zelf is dat er geen glutenvrij brood ‘standaard’ is. Maar de dochter vertelde dat ze dat wel aan het overwegen waren.

Hills & Mills | Oude Langendijk 6 | Delft | 015 212 39 30 | hi@hillsmills.nl

HillsMills6HillsMills7

Related posts

Aardappelcupcakes

Carlijn

Gluten- en melkvrij vergaderen in Utrecht: Restaurant Claar

Laura

Glutenvrij en biologisch eten in Utrecht: Gys Utrecht

Laura

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer