Review Winacties

Glutenvrij assortiment bij Marks & Spencer: review + winactie

Glutenvrij Marks & Spencer

Van de week werd er een leuk verpakt pakketje bezorgd met daarin drie glutenvrije producten van Marks & Spencer. Wat een feest! Nu is het voor vele al geen geheim meer dat ik ontzettend gek ben op Engeland en alles wat ermee te maken heeft. Hoe fijn is het dan dat er nu ook een glutenvrije assortiment van Marks & Spencer bestaat?

De glutenvrije lijn gaat door onder de naam ‘Made Without Wheat’ en zijn verkrijgbaar in de flagshipstore in Den Haag en in de winkel op de Kalverstraat in Amsterdam. Naast glutenvrije brood, hartige crackers, meel en glutenvrije crumpets verkopen ze ook een assortiment aan cakes en koekjes zoals de Caramel Pecan Crunch Squares. Dit zijn krokante cakejes bedekt met Belgische chocolade en pecannoten. Andere bijzondere cakes zijn de Coffee & Walnut cake en de typisch Britse Tea loaf, die doordrenkt is met Earl Grey thee!

Ik mocht de producten testen maar jij mag dat ook! Ik mag maar liefst 5(!) proefpakketten weggeven! Hoe dat in z’n werk gaat zie je onderaan.

De producten die ik voor jou (en ook een beetje voor mezelf) geproefd heb zijn de Millionaires Caramel Mini Bites. Dit is wel een succes-emmertje hoor! Wat ik ervan vond? Dat lees je hieronder.

Smaak van de Millionaires Caramel Mini Bites

Het idee van Millionaires Caramel Mini Bites staat me enorm aan. Ik word er al bijna gelukkig van. Als ik het emmertje open komt er ook zo’n heerlijke chocoladegeur je tegemoet. Het was me gelijk duidelijk.. dit gaat me wat extra uren sporten kosten. Dat had ik er wel voor over dus daar ging ik (met een lactasepilletje achter m’n kiezen): de eerste hap!

Persoonlijk vond ik het iets te melk-achtig maar dat komt omdat ik die smaak niet meer gewend ben en meer van pure chocolade houd. Al met al kan ik met een gerust hart zeggen dat ik hiervoor best wel wat vaker een lactasepilletje wil nemen.

Textuur van de bites

Het ziet er toch leuk uit? Zo’n klein vierkantje! De rijstcrispies die erin zitten geven het een extra crunch en zorgen voor wat stevigheid, waar de caramel lekker zacht is en de chocolade is hard genoeg. Textuurtechnisch gezien krijgt deze bite een voldoende!

Prijs van het emmertje

Voor een emmertje (ja, een emmer met 25 stuks) van deze bites betaal je €4,50! Eigenlijk best een goeie prijs omdat je wel echt een flinke lading krijgt. Het valt me best mee. Wat vind jij?

Eindoordeel van de Millionaires Caramel Mini Bites

Man, man, man.. I think I died and went to caramel heaven. Misschien is dit wat overdreven maar dit is wel echt een top caramel bite. Stiekem vind ik het wel jammer dat ze melk bevatten… maar ik kan me voorstellen dat ze zonder melk toch best wat lastig te maken zijn. Bij deze leg ik de lactosevrije uitdaging bij Marks & Spencer neer!

Proefpakket winnen

Zoals ik je al heb laten weten kan je nu met mij mee proeven! Ik mag maar liefst 5(!) pakketten weggeven. Kans maken op de pakketten doe je zo:

1. Like Foodless op Facebook.
2. Vertel mij (in een reactie op deze post) wat jouw favoriete Engelse product is.
3. Fingers crossed houden want op 1 mei maken we de winnaars bekend!

En de winnaars van het Emmertje Millionaires Caramel Mini Bites zijn:

Myrthe van Geens
Annet Vastenhout
Joy Bouwmeester
Felicia van der Mark
Karin van de Merwe

Gefeliciteerd! Het emmertje komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Deze post wordt mede mogelijk gemaakt door Marks & Spencer. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!

Related posts

Glutenvrij uit eten in Rotterdam: Gare du Nord

Wendy

Glutenvrij shoppen in Rotterdam: SUE Store

Wendy

Glutenvrij lunchen in Delft: Hills & Mills

Wendy

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer