Dinner Restaurants

Glutenvrije restaurants

Zoals je wellicht weet ben ik de trotse eigenaar van hét glutenvrije restaurant van Utrecht: The Food Club. Dat je bij ons 100% glutenvrij kan eten is natuurlijk fijn maar waar kan je nou nog meer terecht voor een volledig glutenvrij diner? Wat blijkt? Er zijn toch echt bar weinig restaurants die 100% glutenvrij zijn. Dat vinden we jammer! Want meer restaurants kunnen we altijd wel gebruiken toch?

Volledig glutenvrij dineren

The Food Club (Amsterdamsestraatweg 378, Utrecht)
In dit glutenvrije restaurant in Utrecht kan je genieten van uitdagende gerechten maar ook van de gouwe ouwe snack: glutenvrije bitterballen! Met het brood van Craft Coffee & Pastry maken ze de lekkerste glutenvrije sandwiches en serveren ze bij het diner niet alleen een stokbroodje met gerookte boter maar hebben ze als desserts ook een proeverijtje; vier stukken taart op één plank!

Ratatouille (Rijkesluisstraat 18, Oirschot)
Een klein en nieuw restaurant in Oirschot is Ratatouille. Je kan hier genieten van twee kaarten; een a la carte menu of een menukaart met kleine gerechtjes! De keuze is reuze!

De Steakerij (Hoofdweg 154, Bellingwolde)
Restaurant de Steakerij is net verhuist van Zuidveld naar Bellingwolde! De naam zegt het al, je kan hier vlees eten! Leuke is dat ze verschillende stukken vlees hebben uit de regio en daar iets buiten. Als je daar bent vergeet dan ook de fijne whiskykaart niet! Proost!

Bloem eten en drinken (Entrepotdok 36, Amsterdam)
Dit restaurant is volledig glutenvrij én veganistisch. Aanbevolen is een drie-gangenmenu wat je hier kan eten voor maar 33 euro.

Wild and the Moon (Van Woustraat 138, Amsterdam)
Nieuw in Nederland (en al gevestigd in Parijs) is Wild and the Moon. Van de twee locaties in Amsterdam is er één locatie ook in de avond geopend (oké, tot 20.00 uur max).

Related posts

Glutenvrij in Londen

Carlijn

Allergievrij uit eten in Rotterdam: Zino Urban Bistro

Wendy

Glutenvrij uit eten in Utrecht

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer