Recepten

Gerookte kip met rucola en honing-mosterddressing

Gerookte kip met rucola

Ik vind het eigenlijk best een beetje jammer dat eetgewoontes van mensen veranderen. Nu is dat natuurlijk logisch omdat er ineens allergieën en intoleranties boven komen drijven waardoor je veel niet mag maar als ik terug denk aan de periode dat ik nog bij mijn ouders woonde dan word ik zo blij van de gerechten en hapjes die mijn moeder altijd maakte. Nog steeds word ik blij van haar creaties maar er zijn me toch 3 gerechten echt bij gebleven!

Kaassalade was daar 1 van (ik zal binnenkort dat recept posten, het is helaas niet lactosevrij maar wel glutenvrij en echt heerlijk), de fruithap die mijn moeder altijd klaar maakte herinner ik me nog als de dag van gisteren en dan waren daar ook nog de wraps gevuld met gerookte kip, rucola en honing-mosterddressing. Hoe kon ik die nou vergeten?

Die salade van gerookte kip met rucola en honing-mosterddressing is gewoon top en weer terug van weggeweest!

Gerookte kip met rucola

Ingrediënten:

  • Gerookte kip
  • Rucola
  • Honing-mosterddressing
  • Glutenvrij brood of wraps

Dit recept is erg makkelijk en snel te bereiden. Snijd de gerookte kip in blokjes en stop deze in een grote schaal. Doe de rucola erbij en giet er honing-mosterddressing overheen. Meng het allemaal goed door elkaar. Zorg dat de dressing goed verdeeld is! Nu ben je eigenlijk al klaar.

Als je GEEN glutenintolerantie of allergie hebt dan raad ik je aan dit in een dood normale wrap te eten! Kan je niet tegen gluten dan is het slim om dit op brood te eten of een maïswrap (laatstgenoemde ben ik toch minder voorstander van).

Eet smakelijk!

Gerookte kip met rucola

Related posts

Glutenvrij kookboek: Bakken zonder gluten

Carlijn

Broccolisoep met avocado

Carlijn

Pakketje van spek met appel en honing

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer