Een van de lastigste dingen van het volgen van een paleodieet vind ik dat de variatie er snel uit gaat. Ik ben op een gegeven moment ook een keertje klaar met fruit als tussendoortje. Dat eet ik vaak ook al bij mijn ontbijt en halverwege de dag.
Maar wat moet je dan wel als tussendoortje eten als je eigenlijk ook niet heel goed tegen noten kan? Dan kan je prima dit bananenbrood eten! Het originele recept komt van Marinka van EetPaleo maar ik heb er net een andere variant van gemaakt. Super lekker en heel makkelijk om in te vriezen in hapklare plakken. Kan je hem mooi meenemen naar je werk. Ideaal!
Ben je nou wel fan van bananenbrood en heb je lieverd meer een cake-achtige structuur en eet je ook gewoon suiker dan is dit bananenbrood ook een aanrader!Â

Paleo bananenbrood
Ingrediënten
- 4 bananen
- 4 eieren
- 90 g kokosolie
- 90 g tapiocameel
- 100 g kokosmeel
- 1 tl baksoda
- 2 tl koek & speculaaskruiden of gebruik kaneel
- 0,5 tl vanille aroma
- 75 g walnoten
- 75 g chocolate chips ten minste 70% cacao