Recepten

Paleo bananenbrood

Paleo bananenbrood

Een van de lastigste dingen van het volgen van een paleodieet vind ik dat de variatie er snel uit gaat. Ik ben op een gegeven moment ook een keertje klaar met fruit als tussendoortje. Dat eet ik vaak ook al bij mijn ontbijt en halverwege de dag.

Paleo bananenbroodMaar wat moet je dan wel als tussendoortje eten als je eigenlijk ook niet heel goed tegen noten kan? Dan kan je prima dit bananenbrood eten! Het originele recept komt van Marinka van EetPaleo maar ik heb er net een andere variant van gemaakt. Super lekker en heel makkelijk om in te vriezen in hapklare plakken. Kan je hem mooi meenemen naar je werk. Ideaal!

Ben je nou wel fan van bananenbrood en heb je lieverd meer een cake-achtige structuur en eet je ook gewoon suiker dan is dit bananenbrood ook een aanrader! Paleo bananenbrood

Paleo bananenbrood

Paleo bananenbrood

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 50 minuten
Totale tijd: 1 uur
Porties: 12 plakken
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 bananen
  • 4 eieren
  • 90 g kokosolie
  • 90 g tapiocameel
  • 100 g kokosmeel
  • 1 tl baksoda
  • 2 tl koek & speculaaskruiden of gebruik kaneel
  • 0,5 tl vanille aroma
  • 75 g walnoten
  • 75 g chocolate chips ten minste 70% cacao

Related posts

Glutenvrije ‘oreo’ cake

Carlijn

Lactosevrije yoghurtcake met citroen

Carlijn

Pompoen met yoghurt, sriracha en koriander

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer