Blog

De Nationale Gezondheidsbeurs: 100 gratis kaarten!

glutenvrij op de gezondheidsbeurs

Op 2 t/m 5 februari 2017 is het zo ver. De Nationale Gezondheidsbeurs vind weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en ik ben erbij!

De slogan dit jaar is ‘Inspiratie voor een gezonde leefstijl’ en daar hoort natuurlijk ook het omgaan met allergieën bij. Vandaar dat er een speciaal stuk is ingericht voor mensen met een allergie!

Dit jaar mag ik zowel op donderdag als vrijdag en zaterdag een presentatie geven in het bloggerstheater! Ik ga je aan de tand voelen over allergenen en heb hopelijk wat hele interessante weetjes voor je.

Ook sta ik met de allereerste echte Foodless-stand (die is dus in ontwikkeling) 4 hele dagen op de beurs. Wat je bij mij kan scoren? In ieder geval heerlijke chocoladetruffels die volledig glutenvrij, melkvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers zijn en natuurlijk mijn kookboek die ik ook voor je kan signeren!

Wat is er allemaal te doen op de gezondheidsbeurs?

Naast het bezoeken van mijn stand kan je natuurlijk nog zoveel andere dingen doen. Jezelf hier een hele dag vermaken is niet zo lastig!

 • Ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs
 • sfeervolle paviljoens
 • actieve workshops
 • fitness
 • ontspannende massages
 • yoga
 • mindfulness
 • smakelijke proeverijen
 • nieuwste trends
 • 150 leerzame presentaties
 • wellness
 • kooktheater
 • inspirerende informatie
 • meet & greet met bekende Nederlanders
 • voedingsadvies
 • gezondheidstesten
 • 325 exposanten
 • gadgets
 • gezonde acties met voordeel
 • knettervers feelgood food
 • healthy juice bars
 • gratis digitale GezondheidsGids

Kaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs

Omdat je mij op de beurs kan tegenkomen mag ik maar liefst 100(!) gratis kaarten weggeven! Dus HUP HUP HUP!

Registreren jij!

Vis je nou nét naast het net en ben je nummer 101, dan krijg je alsnog dikke korting en betaal je in plaats van €20,- nu nog maar €10,-!

Ik zie je in Utrecht!

Related posts

Plantaardige margarine: ‘waarom ik hier juist WEL voor kies!’

Carlijn

Zwangerschapsupdate #5: Happy New Year!

Carlijn

Glutenvrij meel en het prijskaartje

Lysanne

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer