Blog

Lancering van mijn kookboek!

Het is nu een week geleden en ik kan het nog steeds niet geloven. Mijn allereerste kookboek ligt gewoon in de winkels! Hoe raar is dat? Je mag best weten dat ik nog even van aan het bijkomen ben!

Het was zo spannend! Ik heb er langer dan een jaar aan gewerkt en man man het waren tijden met bloed, zweet en tranen hoor. Maar hij is af! Ik vroeg me af of mijn familie en vrienden het wel een leuk boek vinden maar ook vooral of jullie het leuk zouden vinden. Achteraf heb ik me echt zorgen gemaakt om niks, maar toch! 🙂

Het FOODLESS-kookboek!

Het enige echte FOODLESS-kookboek is uit en te bestellen op Foodless.nl (of gewoon verkrijgbaar in de boekhandel bij jou om de hoek. Natuurlijk kan je hem ook bij verschillende webshops bestellen maar via Foodless.nl is toch het leukste ;))! Ik hoor je denken; ‘Leuk hoor Carlijn, zo’n boek maar staat er wel iets nieuws in?’ Absoluut!

Het boek van 190 pagina’s heeft maar liefst 70 nieuwe recepten (en een aantal toppers van de site zijn meegenomen)! Elk recept uit het boek is glutenvrij en bijna alles is melkvrij! Daarnaast worden de 14 ‘bekende’ allergenen besproken en staat er bij elk recept aangegeven of het vrij is van deze allergenen.

Dus hup! Duik de keuken in met deze heerlijke ontbijt, lunch en dinerrecepten of ga aan de slag met de heerlijke hapjes, drankjes, taarten of basisrecepten.

Van een suikervrije avocado- en limoentaart tot zelfgemaakte snickers. Van gevulde schnitzelrolletjes tot meloensoep. Met de 9 verschillende categorieën zit er voor iedereen wat lekkers bijimg_7047

De beschrijving van het boek

Met volle overtuiging zeg ik: niemand hoeft zich door een voedselallergie en/of -intolerantie anders te voelen. Het leven met een intolerantie hoeft niet knettermoeilijk te zijn, je moet alleen even weten waar je moet beginnen. In dit Foodless-kookboek neem ik je mee op ontdekkingstocht in een allergievrije wereld. Word de meest creatieve versie van jezelf, ontdek jouw favoriete recepten en tover ze voor jou en je omgeving op tafel. Maar is allergievrij eten ook lékker eten, of lever je altijd een beetje in op de romige smaken en de variatie?

Sla dit glutenvrije kookboek open en ik laat je de mogelijkheden zien. Of je nu een glutenintolerantie, soja-allergie of lactose-intolerantie hebt: met een paar kleine aanpassingen kook of bak je een heerlijk, allergievrij gerecht.

Enjoy FOODLESS en eet smakelijk.

boeklancering_2

De eerste 100 boeken!

Hoeveel boeken er al verkocht zijn via andere kanalen daar heb ik geen idee van maar ik mag je wel vertellen dat de eerste 100(!) boeken al verkocht zijn via Foodless.nl! Dat vind ik zo leuk. Ik hoop dat er nog vele mogen volgen natuurlijk en dat ik elke dag naar de brievenbus moet lopen. Doe ik met alle liefde.

De lancering van het FOODLESS-kookboek

Op donderdag 29 september 2016 was het voor mij zo ver! Ik heb de lancering van mijn boek gehad.. De hele week was ik al een partijtje gespannen maar ik heb het gered. En wat is het leuk geweest! Ik besloot een werfkelder af te huren en die stond vol met familie, vrienden en vriendinnetjes en andere hele leuke bloggers! Natuurlijk was er eten en drinken (alle glutenvrij, dat snap je) en konden mensen boeken kopen!

Al met al was het zo’n gaaf feestje.. werd er in mijn speech al iets gezegd over kookboek 2.. (jazeker, het idee zit al in mijn hoofd en het eerste recept is al gemaakt!).

boeklancering_1 boeklancering_4

Related posts

Coeliakie: de grote symptomen enquête

Carlijn

Handige glutenvrije gewoontes

Lysanne

Beste Horecaondernemer

Jeroen

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer