Recepten

Hoemoes met spinazie op brood: glutenvrij lunchen

Hoemoes met spinazie

Na de lancering afgelopen maandag kreeg ik al een vraag binnen over wat ik dan eet als lunch,  maar vooral ook wat ik aan kan raden! Nu was ik altijd een brood fan, en zelfs nu ik zonder gluten moet leven eet ik nog steeds best graag glutenvrij brood. Maar het beleg wil ik graag enigszins in de categorie gezond (maar wel lekker!) en daarom kies ik vaak voor hoemoes met spinazie.

Ingrediënten:

  • Hoemoes (ik raad absoluut die van Maza aan)
  • Verse spinazie
  • Glutenvrij brood

Dit is eigenlijk niet zo heel lastig, leg de glutenvrije boterhammen 5 minuten onder de grill. Smeer er daarna een redelijke laag hoemoes op die je vervolgens weer bedekt met verse spinazie!

In mijn ogen is dit een lekkere lunch wat vindt jij ervan?

Related posts

Bietensoep met wortel en kokosmelk

Carlijn

Chocolade crispies met gepofte quinoa

Carlijn

Glutenvrij kookboek: Bakken zonder gluten

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer