Blog

Het jaar van Foodless

Foodless

Gelukkig nieuwjaar lieve lezers! Ik hoop dat jullie een fijne Oud & Nieuw hebben gehad en dat je klaar bent voor 2015. Want als het ook maar een beetje op 2014 lijkt dan wordt het een topjaar.

Misschien ben jij er al vanaf 31 maart 2014 bij, misschien ben je pas net 2 uur bekend met Foodless. Ik ben blij dat je ons hebt gevonden en ik hoop je nog vaak terug te zien!

Het jaar terugblikken doen we eventjes met behulp van drie rijtjes. Ik heb mijn favoriete recepten van het afgelopen jaar uitgezocht (wat een klus want ik vind alle recepten op de site lekker). Ik heb ook even bekeken wat de meest bekeken recepten zijn en welke blogs het meeste gelezen zijn! Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jouw favoriete recept of blog van de site is?

Mijn 3 favoriete recepten van 2014:

[row]

[column size=’1/3′]Avocadosmoothie IMG_1225[/column]

[column size=’1/3′]Aardbeiensushi IMG_1599[/column]

[column size=’1/3′]Rijstpapier met tonijn IMG_1459[/column][/row]

De 3 meest bekeken recepten van 2014:

[row]

[column size=’1/3′]De bloemkoolpizzaBloemkoolpizza[/column]

[column size=’1/3′]Gluten- en lactosevrije appeltaartIMG_1244[/column]

[column size=’1/3′]Rauwe chocoladefudgeRauwe chocolade fudge[/column][/row]

De 3 meest gelezen blogs van 2014:

[row]

[column size=’1/3′]Sluimerlactose one-serving-of-nutella-has-as-much-sugar-as-five-oreos[/column]

[column size=’1/3′]Glutenintolerantie en familiedag Glutenintolerantie en familiedag[/column]

[column size=’1/3′](D)wars van intoleranties Intoleranties[/column]

[/row]

Voor het komende jaar zullen wij je blijven verrassen met de heerlijkste recepten, leuke en nuttige blogs en handige lijstjes. Daarnaast zullen we starten met het versturen van de nieuwsbrief! Heb jij je mailadres al achter gelaten? Zo niet, doe dat dan hiernaast in de balk!

Om Foodless zo goed mogelijk te maken en te houden hoor ik graag jouw ideeën en suggesties want zo kan ik jou helpen om jouw allergievrije leven zo leuk en smakelijk mogelijk te maken. Laat je het me even weten!

Liefs en hopelijk tot snel,

Carlijn

Related posts

#DECEMBERGLUTENVRIJ: Digitale adventskalender

Carlijn

Pasta-fobie

Carlijn

En dan mag je nog minder eten…

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer