Ho stop ho! Ik kon het niet laten je vandaag nog even één extra suggestie te geven voor je kerstdiner of brunch. En dat met een super makkelijk maar heerlijk recept gemaakt met de wraps van Schär.
Het grootste glutenvrije merk in Nederland heeft zoveel producten en ik ben blij dat de glutenvrije wraps daar ook bij zitten. Het is fijn om ook die dingen weer te kunnen eten!
Normaal gesproken stopte ik altijd vlees en groente in mijn wraps of de welbekende zalm- en roomkaas rolletjes in wraps. Ik deed er eigenlijk nooit iets zoets mee. Gek eigenlijk want het blijkt echt ontzettend lekker te zijn! En zeer passend bij Kerst.
Ideaal als je tussen het ontbijt, lunch en diner ook nog zin hebt in iets speciaals!

Glutenvrij kersenwraps
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Pak de wraps uit en beleg deze met de vlaaivulling.
- Rol de wrap op en leg hem in een ovenschaal. Het beste kan je ze een beetje vast leggen anders rollen ze weer open. (Je kan er natuurlijk ook gewoon een touwtje omheen doen).
- Zet de wraps 10 minuten in de oven.
- Haal de wraps eruit en strooi er poedersuiker overheen.
- Serveer warm of koud!