Recepten

Gevulde champignons

Gevulde champignons zijn het ideale bijgerecht voor de kerst! Als je wel lactose mag dan heb ik straks nog een lekkere tip voor je om dit gerecht misschien nog wel wat beter te maken.

Heb jij je kerstmenu al klaar? Heb je misschien nog inspiratie nodig? Dan heb ik op Pinterest een aantal glutenvrije inspiratieborden voor je gemaakt! Hopelijk zit daar wat lekkers voor je tussen.

Maar even terug naar het recept. Ik vind dit af en toe zo ontzettend lekker! Als je de roomkaas een dag van tevoren maakt dan zijn de smaken er lekker ingetrokken.

Mag je wel lactose? Pak dan normale roomkaas en doe er nog wat geraspte kaas overheen!

gevulde-champignons_3

 

Gevulde champignons

  • 1 bak kastanjechampignons
  • 1 pakje (lactosevrije) roomkaas
  • 1 teentje knoflook
  • 1/4 pakje verse bieslook
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Borstel de champignons schoon en snij daarna de stammen eraf.
  3. Doe de roomkaas in een kom, pers een teentje knoflook uit en doe deze door de roomkaas heen.
  4. Knip de bieslook in kleine stukjes en roer deze door de roomkaas.
  5. Schep de roomkaas in de champignons en leg ze in een ovenschaal.
  6. Zet ze voor 15 minuten in de oven en serveer direct daarna!

Related posts

Smoothie met groene thee, banaan en spinazie

Carlijn

Gluten- en lactosevrije ontbijtkoek

Joëlle

Gevulde appeltjes (met bitterkoekjes)

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer