Restaurants Review

Glutenvrij uit eten in Den Haag: South of Houston

South of Houston_Glutenvrij

Een perfecte dag sluit je natuurlijk af met een fijn diner! Nu ben ik een voorstander van eten buiten de deur en daarom besloten we naar een restaurantje in Den Haag te gaan. Knap lastig kan ik je zeggen want waar begin je met zoeken? Via een van de bekendste restaurant zoekmachines kwamen we uit bij South of Housten, de trendy en hipste Bar & Kitchen van Den Haag.

Na een tijdje zoeken kwamen we uit bij South of Houston! De naam, de omschrijving en het menu sprak ons aan. Wat ik ervan vond lees je hier in deze restaurant review.

Kennis en medewerking personeel

De eigenaren van deze fijne tent hebben het getroffen met de gezellige serveerster genaamd Sabine. Zij bleek namelijk ook lid van team ‘gluten- & melkvrij’ dus ik was gelijk in mn nopjes. Zij functioneert naar behoren dus dan zal het bij mij ook wel goed gaan als ik hier eet! Zoveel begrip voor je intoleranties vind je bijna nergens! De allergenen menukaart wist ze uit dr hoofd (ideaal) maar ze zijn ook niet te beroerd om hem met je te delen!
South of Houston_Glutenvrij

Menu

De keuze was ook echt reuze! Nu ben ik een vleesliefhebber dus daar had ik wel ontzettend mazzel mee, ik mocht bijna al het vlees en de voorgerechten konden makkelijk aangepast worden zodat ze ook voor mijn gekke dieet geschikt zijn. Top! Hou je niet zo van vlees of vis dan is dit misschien niet helemaal het restaurant voor jou.
South of Houston_Glutenvrij

Smaak/kwaliteit

Degene die mij kennen weten dat ik voor lamsvlees kies als ik dat op het menu zie staan. Dat was hier dan ook het geval! Ik kan zo gelukkig worden van eten, helemaal als het lekker is en allergievrij geserveerd kan worden. En gelukkig was ik, het lamsrack dat ik besteld had was echt heerlijk! De patatjes mocht ik helaas niet maar in ruil daarvoor kreeg ik gegrilde groenten. Nu ik dit schrijf loopt het water me alweer in de mond. Dit restaurant gaan we vaker bezoeken.
South of Houston_Glutenvrij

Algemeen oordeel

Ik geloof dat mijn enthousiasme redelijk doorgekomen is in deze review. Zo niet, dan vertel ik het je graag nog een keertje: dit is echt een toptent! Het personeel is heel erg gastvrij, de inrichting is lekker modern en zeer stijlvol met gave koelingen waarin vlees ligt te drogen en hele donkere wc’s en van het eten wordt je ook echt gelukkig! Ben je in Den Haag, wil je glutenvrij uit eten of heb je een andere allergie, dan is de place to be!

Lange Houtstraat 03 | 2511 CV Den Haag | 070-3260328 | info@southofhouston.nl

[review]

South of Houston_Glutenvrij

Related posts

Glutenvrij lunchen in Eindhoven: Usine

Carlijn

Kookboek review: Less is More

Carlijn

Glutenvrij assortiment bij Marks & Spencer: review + winactie

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer