Restaurants Review

Glutenvrij uit eten in Amsterdam: Wagamama

Glutenvrij uit eten in Amsterdam: Wagamama

Tja, soms ga je wel eens een avondje naar een concert in onze mooie hoofdstad, en dan moet er ook gegeten worden. Meestal kies ik dan uit ‘veiligheid’ voor Aziatisch. Want rijst en groente hebben ze altijd wel. Het werd glutenvrij uit eten bij Wagamama aan het Max Euweplein, omdat dat het dichtst bij Paradiso zit.

[review]

Allergiemenu

We kregen de menu kaart voor ons en werd direct verast! Gluten- en lactose-allergie, is geen probleem hier! Op de kaart staat alles uitgebreid vermeld. Rijst noodles kunnen gekozen worden in plaats van tarwe noodles. Als je het bij het bestellen even aangeeft, dan houden ze hier rekening mee, dit staat ook op de menu kaart vermeld.

Kennis en medewerking personeel

Het personeel is erg gastvrij en behulpzaam. Ik werd helemaal blij toen ik de dessert kaart kreeg. Er stond kokosijs op de kaart. Eigenlijk had ik zoiets van jaja, kokosijs met room gemaakt zeker. Maar de jongeman vertelde me dat het juist gemaakt was van alleen kokos, omdat er veel mensen zijn die niet tegen lactose kunnen. Niet overdreven, ik kon hem wel zoenen!

Smaak/kwaliteit

Als hoofdgerecht had ik Teppan-gebakken pad-thai van rijst noodles met kip en veel lekkere groentes en kruiden. Het dessert werd dus die overheerlijke bolletjes kokosijs met mango saus en wat kokosrasp bovenop. De pad-thai smaakte prima! Het kokosijs was heerlijk! Voor mij was het best lang geleden dat ik ijs in een restaurant gegeten had. Natuurlijk hebben ze wel vaak sorbetijs in restaurants maar daar wordt ik zelf niet echt blij van. Suikerbommetjes!

Nasleep

Die was er niet! De enige nasleep is dat ik maar snel weer een concertje moet bezoeken… alleen al om het kokosijs!

Wagamama | Max Euweplein 10 | 1017 MB Amsterdam | 020 528 7778

Related posts

Glutenvrij uit eten in Rotterdam: Soi3

Wendy

Allergievrij uit eten in Rotterdam: Zino Urban Bistro

Wendy

De grote glutenvrije biertest!

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer