Review

Glutenvrij shoppen in Rotterdam: SUE Store

Glutenvrij rotterdam

Het is alweer even geleden dat ik een review heb geschreven. Met de komst van een kleintje en een nieuwe job zat ik ineens iets minder ruim in mijn tijd. Uiteraard heb ik er wel flink op los geluncht de laatste maanden. Maar ergens waar ik heel blij van werd is de opening van SUE-STORE in Rotterdam. Maandelijks ga ik naar de Rotterdamse Oogstmarkt en dan kan ik het nooit laten om iets mee te nemen van haar heerlijke bites. Nu had ik Carlijn (oprichter van Foodless) er helemaal gek mee gemaakt, want nu had Rotterdam toch wel iets geweldigs! Ze kwam op babybezoek en we hadden het idee om gelijk bij SUE te gaan eten. Maar helaas, Carlijn kwam op dinsdag en SUE-STORE is dan dicht. Gelukkig verkochten Baker & Moore deze bites ook dus gingen wij daarheen. Maar de review moest er natuurlijk wel komen.

Sue store glutenvrij

Allergiemenu

Alles wat er in de SUE-STORE verkocht wordt is suiker-, gluten- en lactosevrij, raw en vegan. Zowel de zoetigheden als de lunchgerechten. Verder verkopen ze er heerlijke koffie en sapjes van Sajoer. Op de website (www.sue-food.nl) staat de menukaart. Hierop staat duidelijk aangegeven hoe ‘vrij’ het gerecht is. Het is een kleine kaart maar dat is eigenlijk wel prima.

Sue store glutenvrij

Kennis en medewerking personeel

Kim Sue Palm is de oprichtster en bedenkster. Samen met haar vriend heeft zij de leiding en al het personeel is dan ook goed geïnstrueerd.

Smaak/kwaliteit

SUE heeft een groot aanbod aan bites en wat ook voor deze zoetigheden geldt, smaken verschillen dus er is iets voor iedereen. Zelf ben ik fan van de wat frissere, fruitige bites. De split, frambozen-cheesecake, de key lime en het bananenbrood behoren tot mijn favoriet. Hoewel de tiramisu bij een lekkere kop koffie ook niet verkeerd is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de gewone lunch nog niet uitgeprobeerd heb. Ik zie het wel staan hoor, maar dat duiveltje vertelt mij dat ik voor een bite moet gaan.

Sue store glutenvrij

Algemeen oordeel

Naast al het lekkers is de SUE-STORE ook een fijne plek om even bij te komen van het winkelen. Je zit er erg relaxed. De aankleding is sfeervol en ze verkopen er ook andere producten zoals olie en thee. Ik ben er erg enthousiast over, maar dat is wel duidelijk denk ik.
Ga je naar Rotterdam? Sla dan SUE niet over!

Related posts

Glutenvrij lunchen in Den Haag: BitterSweetz

Carlijn

Glutenvrij lunchen: Bagels & Beans

Carlijn

Aardappelcupcakes

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer