Recepten

Glutenvrij kookboek: Bakken zonder gluten

Soms ontmoet je van die mensen waarmee je direct een klik hebt. Met Emmelou was dat ook het geval. We hebben elkaar voor het eerst in real life gezien bij een glutenvrije perslunch in Amsterdam. Wij mochten elkaar wel (en we mogen elkaar nog steeds haha). Deze chick is bijzonder en dit boek is bijzonder. Dat er een kookboek aan zat te komen wist ik al lang. Daar hebben we het vaak over gehad. Helaas kwam er ‘even’ een mega ziekte tussendoor maar nu is ze terug! En hoe! Een super tof bakboek zonder gluten.

We zaten er allemaal op te wachten: een glutenvrij croissantjes recept (er zit helaas wel melk in). En dit boek heeft dat! Ja, het kost tijd, er komt een hoop vouw-werk aan te pas maar dan heb je ook wat!

Om je toch even een voorproefje te geven van de HEERLIJKE recepten mag ik het glutenvrije brownie recept delen. Niet zo maar een brownie maar eentje met een heel speciaal ingrediënt!

Recept Afdrukken
Vegan chocolade fudge (klaar in 1 minuut)
Prep Tijd 1 minuut
Porties
persoon
Ingrediënten
Prep Tijd 1 minuut
Porties
persoon
Ingrediënten
Instructies
  1. Smelt de kokosolie.
  2. Meng alle ingrediënten met een lepel door elkaar tot je 1 geheel hebt. Eet ze!
Deel dit Recept

Wil jij dit boek nou ook in huis hebben? Dat kan voor maar €24,99! Bijvoorbeeld hier.

Related posts

Glutenvrije wortelchips | Glutenvrije Foodblogswap

Carlijn

Tiramisu met haverkoekjes

Carlijn

Geroosterde kikkererwten (glutenvrij)

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer