Blog

Gezondheidsbeurs – Vrijdag 03-02-17

Op de tweede dag van de gezondheidsbeurs werden er ook weer hele leuke en enthousiaste foto’s gemaakt door mensen. De leukste foto uitkiezen was ook een stukje lastiger vandaag.

De beurs zelf was ietsje drukker en de gemiddelde leeftijd lag op vrijdag een stukje lager dan de dinsdag. Wat ik het leukste vind aan de beurs is dat mensen met een glutenintolerantie die mij nog niet kennen zo lekker enthousiast kunnen zijn als ze ontdekken dat de boel glutenvrij is.

Spreken op de gezondheidsbeurs

Ik mocht ook drie dagen spreken op de beurs en gaf in het bloggerstheater een presentatie/voedselallergiequiz over voedselintoleranties. Een van de moeilijkste vragen was de laatste vraag. Daar vroeg ik mensen om te kiezen tussen hoger of lager. De stelling was:

5 op de 10 mensen wereldwijd hebben een lactose-intolerantie. Is dit hoger of lager dan 5 op de 10?

Wat denk jij? Doe eens een gokje!

Maar je bent hier natuurlijk niet om deel te nemen aan een quiz maar je wil natuurlijk super graag weten of jouw foto de leukste foto van de dag is geworden.

De leukste foto van de dag

Daar gaan we dan! De leukste foto van vrijdag is geworden:

Ben jij degene die op de foto staat? Neem dan even contact op met mij via de mail of stuur me een berichtje via Facebook!

Heb je nou niet gewonnen maar wil je wel graag het kookboek bestellen dan kan dat natuurlijk alsnog via deze site. Signeer ik het boek ook nog voor je en stuur ik hem zo snel mogelijk naar je op!

Related posts

Wat eet je dan op een dag? Ontdek ‘a Genius day’!

Carlijn

Coeliakie en vakanties

gastblogger

10 tips bij glutenvrij eten!

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer