Blog

Gezondheidsbeurs – Donderdag 02-02-17

De eerste dag zit erop! Het is voor mij (en daarmee ook voor Foodless) de allereerste keer dat ik met een stand op een beurs sta. Super gek maar onwijs leuk om fans te ontmoeten en nog meer mensen met een intolerantie te bereiken.

Want dat is natuurlijk waar ik het voor doe! Het leven van mensen met een intolerantie makkelijker maken. Ik vind het belangrijk dat de mensen die net te horen hebben gekregen dat ze een intolerantie hebben opgevangen worden. Welcome bij de club!

De Foodless-stand

Maar even los van waarom ik het doe; in de stand heb ik een hele gave foodless-wall! Een dikke vette poster met alleen maar logo’s erop en een berg gezellige props die je foto op kunnen leuken. Want wat is de bedoeling dan van je stand?

Naast het verkopen en signeren van kookboeken hebben we ook heerlijke cakejes en chocolade meringues en een fotowedstrijd!

Maak jij de leukste foto van de dag dan win je een kookboek!

Alle foto’s

De foto’s die gemaakt worden verschijnen dezelfde avond nog op Facebook! Wil je jouw foto zien check dan dit album even!

Laten we doorgaan naar de winnaar van de eerste dag….

Gezondheidsbeurs

Sta jij op deze foto? Stuur me dan gelijk even een mailtje of een berichtje via Facebook en dan zorg ik dat er een kookboek jullie kant op komt!

Related posts

De glutenvrije adventskalender! #decemberglutenvrij

Carlijn

Glutenvrije verjaardag

Lysanne

Van veelvraat naar paleo-slachtoffer

Jeroen

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer