Blog

Gezondheidsbeurs – 05-02-17

Op 5 februari 2017 was de laatste dag van de gezondheidsbeurs. Met een paar stalbenen en een vermoeid lijf stond ik ook de laatste dag op de beurs!

Allergiebeurs

De gezondheidsbeurs had dit jaar voor het eerst een allergie gedeelte. Dat komt omdat de allergiebeurs die elk jaar was nu samen is gevoegd bij de gezondheidsbeurs. Dit betekent dat er veel meer bezoekers langs de stand kwamen maar ook dat er veel meer mensen langs komen die niks van je hoeven te weten.

Ik heb mooie opmerkingen langs horen komen! Zo heb ik iemand horen zeggen; ‘Oh gats, dat is glutenvrij’! En kwam er een vrouw langs die riep ‘Dat geloof ik niet, allergievrij’.

Gelukkig waren er ook veel mensen die me nog niet kende en die wel glutenvrij en/of lactosevrij moesten leven.

Kippeneivrij

Dat er ook zoveel mensen waren die naast gluten en lactose ook geen kippenei mochten dat verbaast me! Ik heb de vraag meerdere malen gehad of het kookboek ook eivrij was. Het antwoord daarop was ‘niet altijd, maar de mayonaise kan je vervangen door eivrije mayonaise.’

Ik vind dat een interessante combinatie en dus heb ik besloten binnenkort een eivrije week te doen. Dan ga ik 7 recepten maken die GV en LV en EV zijn! Wat vind jij de grootste uitdaging daarin? Wat mis je?

Ik hoor het graag!

Winnaar van de dag!

De reden dat je deze post leest is natuurlijk omdat je wilt weten of je gewonnen hebt! Dit is ‘m geworden! De winnende foto!

Sta jij op deze foto? Neem dan even contact met me op via de mail of via facebook!

Related posts

Melkvrije witte chocoladetruffels

Carlijn

De grote glutenvrije biertest!

Carlijn

Foodless op de Vrij van Veggie Food Fair (+ winactie!)

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer