Blog

Gezondheidsbeurs – 04-02-17

De zaterdag van de gezondheidsbeurs was echt zo ontzettend druk en gezellig! Zoveel nieuwe mensen die het super leuk vonden dat ik een blog en een kookboek heb.

Mocht jij een van die personen zijn dan heet ik je van harte welkom!

De leukste foto van de dag kiezen was nog best lastig want mensen gingen toch echt mega enthousiast op de foto! Zo heb ik dus vandaag een lading favorieten maar was de nummer 1 foto toch echt wel snel bekend!

Dit jongetje had zin in taart! Hij kwam bij de stand en vertelde mij dat ‘ie geen gluten mocht én geen melk én geen lactose. Ik zei dat ik dat ook had en we gaven elkaar een boks. Als het aan hem had gelegen hadden ze cake, meringues en een kookboek gekocht want hij zag er wel heil in!

Ben jij de mama van deze leuke bezoeker? Neem dan even contact op via de mail of facebook dan kan ik het kookboek naar je opsturen!

Related posts

Handige glutenvrije gewoontes

Lysanne

Gelukkig glutenvrij nieuwjaar! Cheers to that!

Soraya

Gezondheidsbeurs – 05-02-17

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer