Blog

Foodless in de Allerhande

Foodless in de Allerhande

Elke maand word ik blij als er weer een nieuwe Allerhande uit is. Lekker door de recepten heen bladeren en kijken naar nieuwe producten. Sinds de Albert Heijn leuke dingen doet met bloggers (kijk maar naar Rens Kroes op de cover van de september editie) ben ik natuurlijk nog een grotere fan geworden. Je kan je dan wellicht ook voorstellen dat ik dus stond te stuiteren toen ik gebeld werd door de Allerhande en of ik een bijdrage wilde leveren aan de oktober editie. Natuurlijk wil ik dat, daar hoef je als kookgek en foodblogger geen twee seconden over na te denken!

Zo gezegd zo gedaan en nu is het ook echt zo ver. Ik sta met mijn naam, blog én foto in de Allerhande! Daar vertel ik over het hebben van een glutenintolerantie. Heb jij mij al gespot dan hoop ik dat je er ook vrolijk van werd, heb je de nieuwe Allerhande nog niet in huis, ren dan NU even naar de winkel en neem ‘m mee (of leg ‘m in het schap open op pagina 93 zodat anderen het ook kunnen zien).

Waarom sta ik in de Allerhande?

Ik wil jou namelijk niet alleen vertellen dat ik zo enorm enthousiast ben dat mijn foto in de Allerhande staat (dat vind ik zo enorm tof), maar ik wil je ook de reden erachter vertellen.

Met Foodless wil ik namelijk bereiken dat het leven voor mensen met een voedselintolerantie en/of -allergie makkelijker wordt. Meer aandacht voor glutenvrij (en andere voedselintoleranties) levert meer bekendheid voor de ziekte op. Of het nou een hype is of niet, hoe meer mensen er vanaf weten hoe makkelijker het voor ‘ons’ wordt. Daarnaast is het ook mijn bedoeling om de andere intoleranties meer onder de aandacht te brengen. Het draagvlak, de kennis en ontwikkeling van producten voor mensen met intoleranties mag toenemen!

Ook wil ik bewijzen dat het leven met een voedselintolerantie goed te doen is. Eten aan de hand van een speciaal dieet is prima vol te houden, het haalt je creativiteit naar boven en er zelfs voor gezorgd dat ik eten opnieuw heb ontdekt! Dit gun ik iedereen, jou ook. Laten we er een (allergievrij) feestje van maken!

Liefs,

Carlijn

P.s. Wil je weten in welke media ik nog meer ben verschenen? Klik dan even hier.

Related posts

Het enge (glutenvrije) sinterklaasfeest

Lysanne

Glutenintolerantie en familiedag

Lysanne

5 glutenvrije tussendoortjes

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer