Blog

Coeliakie: de grote symptomen enquête

Dagelijks vraag ik me af of andere mensen met Coeliakie ook last hebben van dezelfde symptomen. Je kan online een hoop vinden, een hoop vragen stellen maar soms wil je weten of er andere zijn die ook meemaken wat jij meemaakt.

Zit iemand anders na een glutenfout ook 6 keer op een dag op een wc? Wordt die persoon ook ontzettend geïrriteerd door het minste of geringste? Zijn er meer mensen die last hebben van meerdere intoleranties en wat zijn alle andere ongemakken van iemand met Coeliakie? Zijn er toevallig ook nog andere auto-immuunziektes in je lichaam? Krijg je altijd griep na een fout? Ben je altijd verkouden?

Enquête over Coeliakie & symptomen

Ik ben benieuwd naar jouw lijf en hoe Coeliakie zich bij jou uit en geuit heeft en daarom heb ik een enquête gemaakt waarvan ik hoop dat je hem invult. Misschien moet je daarvoor even graven in je geheugen, misschien weet je het gelijk. Lang zal je er (hopelijk) niet mee bezig zijn!

Heb jij geen glutenintolerantie maar een van je kinderen wel? Dan mag je hem natuurlijk ook invullen!

Laten we samen alle symptomen van Coeliakie eens ontdekken!

Doe je mee?

Related posts

Coeliakie en vakanties

gastblogger

Pasta-fobie

Carlijn

Coeliakie en baby’s

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer