Blog

Bouw mee aan The Food Club!

In mijn vorige blog vertelden wij je dat wij een zaak gaan openen genaamd The Food Club! Een combinatie tussen horeca en retail waarbij de focus ligt op werelds eten en waarbij alles (geheel toevallig!) 100% glutenvrij is! Wat wil je nog meer?

The Food Club

The Food Club wordt dé nieuwe hotspot in Utrecht! Een combinatie tussen horeca en retail waarbij we ons hebben laten inspireren door grote steden zoals Londen en Parijs. Met een verrassend en vernieuwend assortiment in het winkelgedeelte en originele menukaart gaan wij Utrecht veroveren. Aan ambitie geen gebrek zoals je merkt.

Crowdfunding

Maar The Food Club starten kunnen we niet alleen en daarbij hebben jouw hulp hard nodig!

Waarom doen we crowdfunding?

Omdat wij graag ambassadeurs aan ons willen binden en we heel graag samen met jou onze droom willen realiseren. Wij willen jou graag betrekken bij onze plannen en daar kunnen we al heel veel leuke dingen voor aanbieden! We hopen fans, enthousiastelingen en ambassadeurs aan ons te binden met deze campagne, zodat we straks in Utrecht een nieuwe hotspot rijker zijn!

Wat hebben we nodig?

Het bedrag wat wij met de crowdfunding op willen halen is minimaal €100.000,- en maximaal €130.000,-. Dat is een hoop geld, dat weten wij maar al te goed! Daarom hebben we ons best gedaan om ervoor te zorgen dat er genoeg opties zijn om ons te helpen.

Alle informatie vind je op http://crowdaboutnow.nl/thefoodclub

Social

Uiteraard kan je ons ook op social media volgen! Je kan ons vinden op Facebook en op Instagram!
Geloof jij in een blurringconcept en geloof je dat wij dit goed op de kaart kunnen zetten? Zie jij ook kansen op de Amsterdamsestraatweg of zie je ze juist in een glutenvrij concept? Join the club door mee te doen met onze campagne en help The Food Club realiseren!

Dat we je eeuwig dankbaar zijn is logisch natuurlijk!

Liefs,

Carlijn & Jeroen

Related posts

Gezondheidsbeurs – Vrijdag 03-02-17

Carlijn

Wat eet je dan op een dag? Ontdek ‘a Genius day’!

Carlijn

Coeliakie en vakanties

gastblogger

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer