Blog

Ik wil je wat vertellen…

De afgelopen tijd was het achter de schermen bij Foodless enorm druk. Wij hadden twee mega projecten lopen waar we ons goed op wilde focussen. Het was zo leuk en we wilde het een klein beetje geheim houden tot vandaag!

Misschien kan je de eerste blog van Jeroen nog goed herinneren. Hij beschreef hoe het was om met mij te daten! En niet met mij als persoon maar met iemand die glutenvrij was. Daarna vertelde hij hoe zijn leven omgegooid werd van veelvraat naar paleo-slachtoffer (zo noemde hij dat echt). Maar nu lieve lezer heeft er zo iets tofs plaats gevonden.

Op 14 februari werd ik, bovenop de Eiffeltoren, ten huwelijk gevraagd door Jeroen! Zo romantisch, schattig en alles! En wat komt er van een verloving! Juist! Een bruiloft. En die heeft plaats gevonden…

WIJ ZIJN GETROUWD!

Op 28-09-2017 was het zover en hebben Jeroen en ik elkaar enthousiast het ja-woord gegeven. Ben je al getrouwd dan weet je hoe gaaf zo’n dag is, ben je nog niet getrouwd dan kan ik alleen maar zeggen; doen doen doen!

Wat een mooie dag, met alleen maar mooi aangeklede mensen, mooie woorden, mooie momenten en een mooie taart! (Ja ja, die had ik zelf gemaakt, want hé, iets met glutenvrij).

Natuurlijk deel ik ook een foto met je, met dank aan onze fantastische fotograaf: Meral Soydas. Die kan er wat van hoor!

Je snapt misschien dat het de laatste weken dus een stukje rustiger was op Foodless want we hadden natuurlijk een bruiloft waarvoor dingen gepland en geregeld moesten worden.

Het andere project waar wij al (nu bijna een jaar) mee bezig zijn is ook ontzettend spannend en een grote uitdaging maar wij staan te popelen om het jullie te vertellen.

De een weet het al omdat ik het al eerder geroepen heb terwijl ik op de markt stond, voor de ander komt het als een super leuke verrassing.

Jeroen heeft jarenlang ervaring in de Horeca en heeft het afgelopen jaar een restaurant opgezet en gerund op Amsterdam Centraal. Ik heb ook jaren in de Horeca gewerkt en ben natuurlijk altijd bezig met de volgende stap voor Foodless. Onze droom samen uit laten komen dat is waar wij voor hebben gekozen en we willen je ook met trots vertellen dat wij…

…een zaak gaan starten genaamd: The Food Club!

Een combinatie tussen horeca én retail waarbij de focus ligt op lekker werelds eten.

Nu ben je hopelijk NET zo enthousiast als wij! En heb je 1000 vragen. Om even antwoord te geven op een aantal vragen;

Waar gaan jullie The Food Club starten?

In Utrecht! Lekker in het midden van het land, vlakbij de stad en goed bereikbaar met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer.

Wanneer gaan jullie open?

We kiezen voor begin volgend jaar! Dat is natuurlijk als we de crowdfunding halen en het pand doorgaat!

En… hoe zit het met gluten?

Super goed uiteraard. De hele zaak (echt ALLES) is glutenvrij. Gewoon 100%. Geen gluut in de zaak te bekennen! Dus jij (en ik) kunnen er zonder problemen eten!

Je had het over crowdfunding?

Ja! Over een week starten wij met onze crowdfundingcampagne. Wij kunnen dit namelijk niet alleen en roepen graag jouw hulp in! Wat jij kan doen om ons te helpen vertel ik je binnen een week.

Kan ik jullie al volgen?

Uiteraard! Wij hebben een Facebook-pagina én Instagram-pagina die je natuurlijk al kan volgen! Zien we je daar terug?

Voor nu gaan wij even verder stuiteren. Ik heb het jullie verteld (dat vond ik al spannend) en nu gaan wij weer hard aan de bak zodat we de crowdfunding snel live kunnen gooien!

Tot snel,

Carlijn & Jeroen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Related posts

Nét een intolerantie of allergie? Dan is deze is voor jou!

Carlijn

Hoe gebruik je glutenvrij meel?

Carlijn

11 dingen die je NIET moet zeggen tegen iemand met Coeliakie

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer