Recepten

Vegan chocolade fudge (klaar in 1 minuut)

Van de week zat ik op de bank en had ik ineens mega zin in chocola. Maar helaas, ik had niks in huis. Kon mezelf gelukkig beheersen om niet naar de supermarkt te gaan (met lekkere trek een supermarkt in is nooit een goed idee) en bedacht me ineens! Hé wacht eens! Ik heb nog een recept voor een rauwe vegan chocoladefudge op mijn site staan. Maar het was een oude versie met slechte foto’s. Goed excuus toch? Om het nog een keer te eten?

Ik heb ooit een keer iemand (al sla je me dood, geen idee meer wie het was) horen zeggen: je mag alles eten als je het maar zelf maakt. Vind ik stiekem wel een goeie. Als je zin hebt in appeltaart dan eet je dat maar maak dan wel alles zelf. Hetzelfde geldt voor chocoladefudge. En je hebt mazzel want deze is dus in 1 minuutje klaar.

Recept Afdrukken
Vegan chocolade fudge (klaar in 1 minuut)
Prep Tijd 1 minuut
Porties
persoon
Ingrediënten
Prep Tijd 1 minuut
Porties
persoon
Ingrediënten
Instructies
  1. Smelt de kokosolie.
  2. Meng alle ingrediënten met een lepel door elkaar tot je 1 geheel hebt. Eet ze!
Deel dit Recept

Related posts

Brownietaart met blauwe bessen | Glutenvrije foodblogswap

Carlijn

Maanzaadcake met citroen

Carlijn

Melkvrije chocolademousse met rode wijn

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer