Recepten

Glutenvrije pretzels met chocolade

Gluten free chocolate pretzels

Bij sommige recepten en gerechten vraag ik mezelf wel eens af waarom ik dit in hemelsnaam niet eerder ontdekt heb! Dit is er dus zo eentje. Het begrip chocoladepretzels klinkt mij als muziek in de oren! Waarom? Omdat zout en zoet een hele goede combinatie vormen. Tijd om dit in de praktijk te brengen en dus zelf een zoutje zoet te maken; glutenvrije pretzels met chocolade!

Ingrediënten:

  • Zakje glutenvrije pretzels (bijv. van Schär)
  • 100 gr. pure chocolade

Smelt de chocolade au bain marie. Zodra het volledig gesmolten is dip je de pretzels een voor een voor de helft in de chocolade. Schud heel lichtjes de pretzels zodat de overtollige chocola er af gaat.

Leg de pretzels op een bakpapiertje en laat hard worden (dit kan eventueel ook in de koelkast).

Gelukkig heb ik er gelijk foto’s van gemaakt want jeetje mineetje wat is dit lekker! Ik ben reuze benieuwd naar jouw mening!

Related posts

Gekookt ei met filet americain

Carlijn

Borrelhapje met brie en appel

Carlijn

Bananenpannenkoeken

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer