Blog

Glutenvrije #FeelGoodwithSchaer moments

Genieten is een van de dingen die ik gewoon graag doe. Ik kan me niet voorstellen dat er eigenlijk iemand is die dat niet graag doet, maar daar hebben we het nu niet over. Ik ben echt GEK op eten en vind het zo leuk als er een plank vol eten op tafel komt. Dit mag van mij al beginnen bij het ontbijt en zo doorgaan tot het avondeten. Uit eten gaan ben ik ook dol op, maar dat kan soms (en dan druk ik het echt héél voorzichtig uit) lastig zijn met een glutenintolerantie. Maar thuis glutenvrij genieten kan net zo goed en kan ook nog leuker zijn!

Zo staat de brunch bij mij altijd hoog in het vaandel. Ik ben ook meestal niet zo heel goed in het vertrouwen van andere mensen als het aankomt op mijn glutenvrije lifestyle. Thuis kan ik er 100% vanuit gaan dat ik geen gluten binnenkrijg (tenzij ik het vissenvoer ga eten maar dat doe ik niet) en dat er dus een te gekke glutenvrije brunch op tafel getoverd kan worden.

Wat voor mij het brunchen tot een #feelgoodmoment bombardeert is het feit dat ik dan samen met mijn vriend even lekker kan genieten van een zondagochtend. Even lekker samen (hij werkt in de horeca dus ik zie hem iets minder vaak dan ‘normaal’) genieten van eten, een muziekje en het samen zijn. Omdat het voor hem ook een aanpassing is geweest om glutenvrij te gaan eten is het fijn dat de producten van Schär ervoor zorgen dat we nog de lekkerste sandwiches (denk bijvoorbeeld aan een BLT) en wraps kunnen maken.

Wij gebruiken voor onze brunches vaak het Meisterbäckers Mehrkorn brood. Geroosterd is het ook een absolute aanrader. De glutenvrije wraps van Schär die beleggen we graag met van alles en nog wat! Neem bijvoorbeeld een heerlijke wrap met hoemoes en verse spinazie of kies voor een klassieker met gerookte zalm, roomkaas en basilicum.

Zoals ik al zei: glutenvrij genieten is gewoon iets wat ik graag doe! De zondagen omtoveren tot glutenvrije #FeelGoodwithSchaer moments, ik hou ervan!

Winactie

Een van de bekendste glutenvrije merken is een champagne gestart: Feel Good with Schär.  Het doel hiervan is om te laten zien dat je ondanks dat je glutenvrije eet, samen kunt genieten van lekker eten! Ik heb je verteld wat een van mijn favoriete momenten is. Maar nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal! Wat is jouw favoriete feel good moment? Voor het beste #FeelGoodwithSchaer moment mag ik namelijk drie  Schär-pakket weggeven! Plaats jouw #FeelGoodwithSchaer als reactie op deze blog, of op Facebook met de #FeelGoodwithSchaer achter en wie weet ontvang jij een van de drie glutenvrije Schär-pakketten!

Ben je fan van Schär en wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief via hun website of volg hun op Facebook!

Related posts

Gaat Verkade glutenvrij?

Carlijn

Intolerant in een restaurant | Reactie op Voedselallergie drijft chefkoks tot waanzin

Laura

Het glutenvrije leven van Joy Bouwmeester (DEEL 1)

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer