Blog

Foodless op de Vrij van Veggie Food Fair (+ winactie!)

Van 6 tot en met 8 oktober gaat het gebeuren; in de jaarbeurs (in Utrecht) vind de allereerste editie van de Vrij Van Veggie Food Fair plaats.

“De lekkerste food beurs van Nederland voor Vrij Van met veggie, vegan, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en veel meer trendy food.”

Ontdek de mogelijkheden met verschillende kookdemonstraties, proeverijen en presentaties. Ga voor een ontmoeting met een van je favoriete special interest blogger, sla bergen glutenvrije lekkernijen in.

Foodless op de beurs

Ook ik zal met de ‘marktkraam’ op de beurs te vinden zijn. Samen met Saluti di Italia hebben wij een stand waar wij allemaal lekkere producten kopen. Zo vind je glutenvrije Italiaanse koekjes bij Saluti di Italia en vind je bij mij heerlijk glutenvrij en lactosevrij gebak. Uiteraard zal ik een selectie met en een selectie zonder suiker hebben.

Gratis kaarten!

Omdat ik op de Vrij Van Veggie Food Fair sta mag ik 10 x 2 gratis kaarten weggeven! Hoe tof is dat? Het enige wat je hiervoor moet doen is op Facebook of Instagram mij te volgen en daar de persoon te taggen met wie je naar de beurs wil gaan.

Zie ik je daar?

BewarenBewaren

Related posts

Een ei hoort erbij

Eveline van Dijk

Sluimerlactose

Eveline van Dijk

Gezondheidsbeurs – 05-02-17

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer