Recepten

Chocolade chips

Chocolade chips

Soms heb je zin in chips en in chocolade tegelijk. Nu ben je wellicht al bekend met het receptje voor glutenvrije pretzels gedipt in chocolade, maar ik ga nog even een stapje verder wat betreft het combineren van zoet met zout. Naturel chips gedipt in chocolade daar word ik nou blij van. Je moet er alleen niet teveel van eten want je kan er best wel snel misselijk van worden. Nu ik erover nadenk zouden de chocolade chips in winkels moeten verkopen… dat moet wel een succes worden.

Ingrediënten en bereiding:

  • Zak naturel ribbel chips
  • 100 gr. pure chocolade (Verkade chocolade is lactosevrij, vele huismerken ook).

Als je een zak chips koopt behandel deze dan zorgvuldig want hele chippies zijn makkelijker te dippen. Smelt de chocolade au-bain-marie (op middelmatig vuur). Leg ondertussen een bakpapiertje klaar op het aanrecht.

Zodra de chocolade gesmolten is dip je de chips één voor één in de chocolade en leg je ze daarna op het bakpapier.

Laat ze daar even liggen tot de chocolade weer hard is geworden. Je kan er ook voor kiezen om ze in de koelkast te leggen.

Ik vind ze heerlijk hopelijk deel jij dezelfde mening!

Eetze 🙂

Chocolade chips

Related posts

8 glutenvrije sinterklaasrecepten

Carlijn

Pittige kippenvleugels

Laura

Rucola met geitenkaas en geroosterde paprika

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer