Recepten

Baconstengels

Elk jaar rond kerst is het de vraag ‘Wat ga ik allemaal maken?’. Zijn er alweer nieuwe producten op de markt? Wat vind ik nou echt lekker en wat is vooral niet zo super moeilijk?

Ik dacht aan wat ik vroeger altijd maakte en super lekker vond: bladerdeeghapjes. Maar met je glutenintolerantie is dat best wel een beetje lastig natuurlijk. Maar dat weerhoud me er niet van om gewoon weer eens iets met bladerdeeg te maken. Dit keer met glutenvrij bladerdeeg van Schär. Ik ben zo blij dat er steeds meer glutenvrije producten op de markt komen. Zo’n lekker groot vel waar je gewoon wat mee kan!

glutenvrije-baconstengel_3

Ik wilde graag iets feestelijks en vooral iets wat ik echt heel erg lekker vind. Nu deed ik er vroeger altijd tomatentapenade op of pesto en daar overheen wat geraspte kaas. Lekker maar laten we het even zonder kaas maken. Intolerantie-technisch gezien.

Dan kom je, in mijn geval uit op spek/bacon. Bacon en glutenvrij bladerdeeg. Top combinatie! Helemaal als je er leuke stengels van maakt.

Weet wel dat als je ze een dag van tevoren maakt dat het best wel eens zou kunnen zijn dat ze op zijn wanneer je ze nodig hebt.

glutenvrije-baconstengel_2

Baconstengels

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 12 minuten
Totale tijd: 27 minuten
Porties: 12 stuks
Recept afdrukken

Related posts

Lactosevrije en glutenvrije bitterballen

Carlijn

Gluten- en lactosevrije stol

Carlijn

Lactosevrije chocoladekersen

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer