Recepten

Torentje van rauwe zalm

torentje van rauwe zalm, mango en avocado!

Groenten en fruit, daar krijg je toch geen genoeg van! Dat moeten de mensen van Nature’s Pride ook gedacht hebben. Nature’s pride is een distributeur en nodigde een handje vol bloggers uit om een kijkje in de ‘keuken’ te nemen!

Nature's Pride

Ik heb vorige week dus mijn allereerste bloggerevent gehad en het was tevens ook mijn allereerste keer in een distributiecentrum voor groente en fruit. Ik heb mijn ogen uitgekeken! Wat een mega bedrijf zeg. Onwijs leuke uitleg en rondleiding gehad over Nature’s Pride! Misschien ken je ze wel? Het is het bedrijf achter de avocado’s en mango’s met ‘Ready to Eat’ sticker die dus gelijk goed te eten zijn – speaking of avocado’s, had er een mooie quote over op Instagram. Ik dwaal af! Waar was ik? Nature’s Pride is dus een mega grote groenten en fruit distributeur, nou dat hebben we geweten. Bepakt en bezakt gingen wij met een groep foodbloggers weer op huis aan! Lekker klungelig maar het was zeker de moeite waard!

Nature's Pride

Als je zo’n grote fruitbox krijgt is het tijd om even creatief te worden als het op gerechtjes aan komt, daarom zullen er deze week meerdere gerechten verschijnen (leuk hè?) waar fruit in zit! Alle gerechten zullen glutenvrij, lactosevrij, suikervrij (toegevoegde suikers dan), kippeneivrij en koemelkvrij zijn! Wat een feest hè?

Nature's Pride

Vandaag beginnen we met een torentje van rauwe zalm, mango en avocado! Ik ben namelijk dol op torentjes! De-li-cious!

Ingrediënten en benodigdheden:

  • 1 mango
  • 1 avocado
  • Rauwe zalm
  • Optioneel: verse bieslook
  • Bakringen

Snijd de mango (hopelijk heb je zo’n super handige mangosnijders want die dingen zijn echt top) in kleine stukjes en stop deze in een kom. Vervolgens doe je hetzelfde met de avocado en de rauwe zalm.

Let trouwens wel eventjes op dat je echt verse zalm koopt!

Meng de drie ingrediënten door elkaar en zet een bakring op een bord. Schep de zalm, mango en avocado in de bakring en druk met de achterkant van een lepel goed aan.

Haal de bakring eraf en serveer gelijk (deze torentjes kunnen nog al snel uit elkaar vallen namelijk). Garneer eventueel met verse bieslook.

Ik vind het een feestje op mijn bord en de smaak is fantastisch.

Eetze!

P.s. de komende week komen er veel meer gerechten online met exotisch fruit!

Related posts

Vegan mango & limoen taart

Carlijn

Rucola met geitenkaas en geroosterde paprika

Carlijn

Hoemoes met spinazie op brood: glutenvrij lunchen

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer