Laatst was ik bij de Marqt in Amsterdam en daar zag ik gepofte quinoa. Na een ontbijtje vond ik het tijd om andere recepten te zoeken met gepofte quinoa en ik heb een fantastische gevonden dat ik gewoon met je moet delen: gepofte quinoa met pindakaas in chocolade!
Op de franse blog ‘Oh Almonds‘ vond ik dit enorm lekkere recept!

Ingrediënten voor ± 10 cups:
- 5 gr. gepofte quinoa
- 55 gr. pindakaas op kamertemperatuur
- 100 gr. pure chocolade
Benodigdheden:
- Chocolade vormpjes
Het bereiden is ontzettend makkelijk en vergt weinig voorbereiding. Mix de quinoa met pindakaas en smelt de chocolade au-bain-marie.
Leg een laagje chocolade in de vormpjes, vul het vormpje met de mix van quinoa met pindakaas en ‘sluit’ vervolgens weer met een chocolade laag.
Laat minstens een half uur in de koelkast hard worden en het is smullen geblazen.