Recepten

De ECHTE cover van mijn kookboek

Vorige week kon je lezen dat het aller- aller- allereerste FOODLESS-kookboek op 30 september in de winkels ligt! Zo bizar dat ‘ie nu echt uitkomt en dat ie nu zelfs helemaal af is (hij is gisteren naar de drukker gegaan). Dat betekent dat de komende tijd de spanning opgebouwd wordt. Met het opbouwen van de spanning bedoel ik vooral de spanning bij mezelf. ‘Zou het wel goed gaan?’ ‘Vinden mensen het boek wel mooi en leuk genoeg?’

Ik ben zenuwachtig, maar dat had je vast al door. Op 26 september mag ik hem dus zelf ophalen en krijg ik mijn allereerste kookboek in mijn handen. Met mezelf op de cover! Hoe raar is dat?! En 4 dagen later (op 30 september) ligt-ie overal in de winkel!

Maar naar welke cover moet je opzoek in de winkels? Wordt het foto 1, 2, 3 of 4? En waarom heb ik daarvoor gekozen? Voordat het zover is laat ik je eerst even de achterkant van het boek zien! (Ik probeer de spanning op te bouwen.. merk je het?)

Cover FOODLESS-kookboek

En? Wordt je al enthousiast? Sta je net als ik al te trappelen om dat boek EINDELIJK in je handen te houden? Ja hé?!

De cover van het kookboek

Oké, nu is het echt tijd om de cover te onthullen! Waarschijnlijk lees je dit niet eens en scroll je naar beneden om erachter te komen hoe je mijn boek gaat herkennen in de boekwinkels! Dit is ‘m!

Kookboek cover

En? En? En? Wat vind je ervan? Ik ben er in ieder geval super blij mee!

 

 

 

Related posts

Salade met avocado en granadilla

Carlijn

Wortel-, venkelsalade met knapperig lamsgehakt

Laura

Blauwe bessencake met limoencrème (melkvrij!)

Carlijn

Ik gebruik cookies om te zorgen dat jij de beste versie van de website ziet! Uiteraard zijn ze glutenvrij ;) Ik ga er even vanuit dat het oké is! Wil je dit niet, dan kan dat ook natuurlijk. Ja is goed! Lees meer