Ga terug Email Link
–+ servings

Meloen, feta hapjes met proscuitto

Trefwoord: feestdagen
Porties: 16 hapjes
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1/4 galia meloen elke andere meloen is ook lekker!
  • feta
  • proscuitto
  • verse basilicum
  • balsamico siroop

Instructies

  • Snij een kwart van de meloen af en bewaar de rest in de koelkast. (Dit kan je voor een ander recept gebruiken als je wilt.
  • Snij de meloen in vierkantjes van 1-1,5 cm.
  • Maak de feta open en snij ook het blok in vierkantjes/rechthoekjes van dezelfde grootte.
  • Pak de proscuitto plakken erbij. Halveer een plak en vouw het op tot je een vierkantje hebt wat bijna net zo groot is als de feta en meloenblokjes.
  • Leg de meloenblokjes op een bord. Leg daar bovenop de fetablokjes.
  • Bovenop de feta leg je nu (voorzichtig!) de proscuitto.
  • Voordat je er nu een prikkertje doorheen steekt leg je er nog een klein blaadje (of je scheurt in grote in 2en) verse basilicum bovenop.
  • Serveer met een klein schaaltje balsamico siroop om in te dippen!