Ga terug Email Link
–+ servings
Blondies met kikkererwten

Blondies met kikkererwten

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Totale tijd: 55 minuten
Porties: 16 stuks
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blik kikkererwten
  • 125 g pindakaas of amandelboter
  • 85 g agave siroop
  • 2 tl vanille aroma
  • 0,5 tl zout
  • 0,25 tl bakpoeder
  • 0,25 tl baksoda
  • 100 g chocolate chips
  • 2 el chocolate chips
  • snuf zeezout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een vierkante bakvorm in (van 20x20 cm).
  • Was de kikkererwten en laat uitlekken.
  • Doe de kikkererwten, pindakaas, agave siroop, vanille aroma, zout, bakpoeder en baksoda bij elkaar in de keukenmachine en laat mengen tot het een glad geheel is.
  • Schep met een spatel de 100 gram chocolate chips erdoor.
  • Verdeel het deeg over de bakvorm en versier met de overige chocolate chips.
  • Bak af in 20 tot 25 minuten.
  • Haal de vorm uit de oven, strooi er wat zeezout op en laat de blondie 20 minuten afkoelen op een rooster.