Ga terug Email Link
–+ servings

Glutenvrije haverpannenkoeken

Porties: 10 glutenvrije pannenkoeken
Recept afdrukken

Ingrediënten

Pannenkoeken

  • 250 g glutenvrij havermeel
  • 700 ml DREAM Oat Glutenfree Bio
  • snufje zout
  • 1 el agavesiroop
  • 2 grote eieren
  • olijfolie

Beleg

  • gerookte zalm
  • verse basilicum
  • Peper

Instructies

  • Meng de helft van de DREAM Oat Glutenfree Biomet het havermeel tot het een geheel is.
  • Voeg een snufje zout toe en 1 eetlepel agavesiroop.
  • Mix de 2 eieren erdoor en giet de melk er langzaam bij. Blijf roeren!
  • Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de haverpannenkoeken een voor een af!
  • Beleg de pannenkoek met verse blaadjes basilicum en gerookte zalm en je hebt een heerlijke voedzame lunch.