Ga terug Email Link
–+ servings

Chocolade crispies met gepofte quinoa

Gang: Gebak
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 2 uur 10 minuten
Porties: 30 chocoladebollen
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 800 g gepofte quinoa
  • 600 g pure chocolade
  • 6 el amandelboter

Instructies

  • Smelt de chocolade au bain marie!
  • Zodra deze helemaal gesmolten is roer je de amandelboter er doorheen.
  • Als de amandelboter volledig opgenomen is door de warme chocolade roer je de gepofte quinoa er doorheen!
  • Schep nu - met een ijsschep bijvoorbeeld - bolletjes van het chocolademengsel en leg deze op bakpapier. Heb je geen ijsschep maar wel een bakvorm van halve bolletjes? Neem die dan lekker!
  • Laat de chocoladebollen in de vriezer hard worden.
  • Haal ze vlak voor het serveren uit de vriezer en het is smullen geblazen!