Ga terug Email Link
–+ servings

Zachte regenboogwortels met rozemarijn

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 2 personen
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 600 g regenboogwortels
  • 2 klonten boter of margarine
  • 8 takjes rozemarijn
  • 2 vellen bakpapier
  • zout
  • peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Pak een bakpapiertje en leg de helft van de wortels in het midden van het velletje.
  • Leg er een flinke klont boter op. 2 cm doorsnee mag ie best hebben.
  • Leg ook de rozemarijn bij de wortels en de boter en doe er een klein beetje zout en peper op.
  • Vouw vervolgens het bakpapiertje dicht! Maak er een pakketje van waarbij het vocht er niet uit kan lopen. Ik heb de sluiting aan de bovenkant gedaan en de zijkanten omgevouwen.
  • Herhaal de bovenstaande stappen nog een keer zodat je twee pakketjes hebt.
  • Leg beide pakketjes op een bakplaat 30 minuten in de oven.
  • Haal ze eruit, ruik (die fijne geur van rozemarijn en wortels! man man) en serveer! Ze zijn zowel warm als koud erg lekker.