Ga terug Email Link
+ servings

Gevulde eieren met gerookte zalm!

Trefwoord: koemelkvrij, lactosevrij
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 8 gevulde eieren
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 grote eieren
  • 1 el mayonaise
  • 1,5 tl kappertjes
  • scheutje citroensap
  • zout en peper
  • paar plakjes gerookte zalm
  • zwarte sesamzaadjes
  • bieslook

Instructies

  • Kook de eieren tot ze hard zijn (8 minuten).
  • Meng de mayonaise, kappertjes, citroensap en wat peper en zout*.
  • Halveer de eieren en doe het eigeel in een apart bakje.
  • Meng het eigeel met de kappertjes mayonaise tot het een smeuïg geheel is.
  • Schep het eigeel voorzichtig in de gehalveerde eitjes.
  • Leg er een stukje zalm op en garneer met sesamzaadjes en paar stukjes geknipte bieslook.

Notities

*Het beste kan je 'gewoon' een halve pot mayonaise pakken en die mengen met kappertjes en citroensap.