Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Gevulde eieren met gerookte zalm!
Gang:
Borrelhapje
Trefwoord:
koemelkvrij, lactosevrij
Voorbereidingstijd:
10
minuten
Bereidingstijd:
10
minuten
Totale tijd:
20
minuten
Porties:
8
gevulde eieren
Recept afdrukken
Ingrediënten
4
grote
eieren
1
el
mayonaise
1,5
tl
kappertjes
scheutje
citroensap
zout en peper
paar
plakjes
gerookte zalm
zwarte sesamzaadjes
bieslook
Instructies
Kook de eieren tot ze hard zijn (8 minuten).
Meng de mayonaise, kappertjes, citroensap en wat peper en zout*.
Halveer de eieren en doe het eigeel in een apart bakje.
Meng het eigeel met de kappertjes mayonaise tot het een smeuïg geheel is.
Schep het eigeel voorzichtig in de gehalveerde eitjes.
Leg er een stukje zalm op en garneer met sesamzaadjes en paar stukjes geknipte bieslook.
Notities
*Het beste kan je 'gewoon' een halve pot mayonaise pakken en die mengen met kappertjes en citroensap.