Zachte regenboogwortels met rozemarijn
Porties Prep Tijd
2-3personen 5minuten
Kook Tijd
30minuten
Porties Prep Tijd
2-3personen 5minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Pak een bakpapiertje en leg de helft van de wortels in het midden van het velletje.
  3. Leg er een flinke klont boter op. 2 cm doorsnee mag ie best hebben.
  4. Leg ook de rozemarijn bij de wortels en de boter en doe er een klein beetje zout en peper op.
  5. Vouw vervolgens het bakpapiertje dicht! Maak er een pakketje van waarbij het vocht er niet uit kan lopen. Ik heb de sluiting aan de bovenkant gedaan en de zijkanten omgevouwen.
  6. Herhaal de bovenstaande stappen nog een keer zodat je twee pakketjes hebt.
  7. Leg beide pakketjes op een bakplaat 30 minuten in de oven.
  8. Haal ze eruit, ruik (die fijne geur van rozemarijn en wortels! man man) en serveer! Ze zijn zowel warm als koud erg lekker.